Senioren nieuws

De voorzet van… Cézary van Es

In de serie ‘De voorzet van…’ komt een speler van Oranje Wit 1 of 2 aan het woord over zijn persoonlijke ambitie voor het nieuwe seizoen. In deze editie is het de beurt aan Cézary van Es. In april 2017 debuteerde hij in het eerste.

De belangrijkste reden voor Cézary van Es om het...Lees verder

De voorzet van… Joris in ’t Veld

In de serie ‘De voorzet van…’ komt een speler van Oranje Wit 1 of 2 aan het woord over zijn persoonlijke ambitie voor het nieuwe seizoen. In deze editie is het de beurt aan Joris in ‘t Veld. Seizoen ’19-’20 wordt zijn derde in de selectie.

Voor Joris in ’t Veld is het een logische stap...Lees verder

De voorzet van… Dennis Sleiffer

In de serie ‘De voorzet van…’ komt een speler van Oranje Wit 1 of 2 aan het woord over zijn persoonlijke ambitie voor het nieuwe seizoen. In deze editie is het de beurt aan Dennis Sleiffer, die na drie jaar weer terug is bij onze club.

Dennis Sleiffer heeft vanaf de F’jes bij Oranje Wit...Lees verder

De voorzet van… Patrick Stoel

In de serie ‘De voorzet van…’ komt een speler van Oranje Wit 1 of 2 aan het woord over zijn persoonlijke ambitie voor het nieuwe seizoen. In deze editie is het de beurt aan Patrick Stoel.

Oranje Wit is bekend terrein voor Patrick Stoel, een nog jonge speler (19) die staat te popelen om...Lees verder

De voorzet van… Max van Bezooijen

In de serie ‘De voorzet van…’ komt een speler van Oranje Wit 1 of 2 aan het woord over zijn persoonlijke ambitie voor het nieuwe seizoen. In deze editie is het de beurt aan Max van Bezooijen.

Middenvelder Max van Bezooijen speelde het afgelopen seizoen nog in Oranje Wit 2 en maakte zijn...Lees verder

De voorzet van… Manucho Adelino

In de serie ‘De voorzet van…’ komt een speler van Oranje Wit 1 of 2 aan het woord over zijn persoonlijke ambitie voor het nieuwe seizoen. In deze editie is het de beurt aan Manucho Adelino.

Manucho (26) wordt geboren op 28 februari in Luwanda, de hoofdstad van Angola. In 2000 vlucht hij...Lees verder