JO-8 3

  • Team informatie
  • Standen
  • Uitslagen
  • Programma
  • Verslagen
Onder vlnr: Ozan, Mischa, Sem en Oscar. Boven: Vincent, Oliver, Daan en Nassim.

JO8-3 is ingedeeld in de 2e klasse - 4. We hebben een goede eerste seizoenshelft achter de rug. Zes keer stapten we als winnaar van het veld, drie keer als verliezer en eenmaal deelden we de punten. Niet slecht aangezien de meeste tegenstanders het eerste of tweede JO8-team betroffen.

In de beker een vergelijkbaar resultaat: twee overwinningen en één nederlaag. Het belangrijkste is dat de spelers veel hebben geleerd en steeds beter vanuit hun positie voetballen en als team. Er wordt ontzettend goed getraind. Met veel inzet en plezier en dat is absoluut een compliment waard. De vorderingen - zowel individueel als in teamverband - zijn zichtbaar.  Half januari pakken we de draad weer op!

De trainer heeft notities gemaakt van alle wedstrijden. Hieronder lees je een korte terugblik op elk duel.

 

Beker: Oranje Wit JO8-3 - IFC JO8-2 11-1 (Oliver 7, Oscar 3, Sem 1)

Uitstekende seizoensstart! Na rust goed combinatiespel. Vooral Oliver en Oscar weten elkaar al goed te vinden. IFC werd in de tweede helft overlopen. In de eerste helft al volop in de aanval, maar erg rommelig en weinig samenspel. Dat ging na rust veel beter.

Beker: Heerjansdam JO8-1 Oranje Wit JO8-3 5-2 (Oscar 1, Vincent 1)

Hard gewerkt, goed geknokt, maar een beetje pech in de afronding. Ozan schoot tegen de paal en Oscar tegen de lat. Aan het begin van de wedstrijd niet agressief genoeg. Dat veranderde na ongeveer tien minuten. Toen lieten we meer durf zien en zochten we ook echt de aanval. Oscar maakte een mooie goal op snelheid. Helaas misten we te veel kansen, we schoten vaak te snel. Al met al best wel tevreden. We hebben onze huid duur verkocht tegen een sterke tegenstander met veel (fysieke) aanvalskracht. Leerpuntje voor de trainer: de volgende wedstrijd misschien minder snel wisselen en één vaste keeper.

Beker: Oranje Wit JO8-3 - Pelikaan JO8-2 10-7 (Oliver 5, Vincent 2, Daan 1, Ozan 1, Sem 1)

Rommelige wedstrijd die we, hoewel we beter waren, ook zomaar hadden kunnen verliezen. Soms gemakzuchtig, maar gelukkig toonden we ook veerkracht. Vincent liet op het juiste moment zien wat hij kan. Hij kan het team op sleeptouw nemen en deed dat ook in de tweede helft. Steeds duidelijker waar een ieders kwaliteiten liggen.

Competitie: Oranje Wit JO8-3 - Drechtstreek JO8-2 8-6 (Oscar 2, Ozan 2, Daan 1, Nassim 1, Oliver 1, Vincent 1)

Goede competitiestart, drie punten! We moesten er wel heel hard voor werken. Eén keer twee doelpunten achter en één keer zelfs drie doelpunten achter. We voetbalden in die fase al wel beter dan de tegenstander, maar sprongen slordig met de kansen om. Ozan en Nassim draaiden aan het begin van de tweede helft de score om met een aantal fraaie goals. De fanatieke afrondoefeningen op de training betalen zich uit! Daan en Oliver gingen voorop in de strijd, later deden Oscar en Vincent dat ook. Al met al diktevreden. Ook Sem keepte prima. Zeer alert en goede voortzettingen.

Bovenal een fantastische teamprestatie. Iedereen heeft gescoord!

Competitie: ASWH JO8-3 - Oranje Wit JO8-3 4-3 (Oscar 1, Ozan 1, Vincent 1)

Wedstrijd ging gelijk op. We misten een beetje lef en geloof in eigen kunnen. We bleven vaak hangen op eigen helft en dan kom je simpelweg niet snel tot scoren. Oliver blonk uit als keeper, Mischa maakte zijn debuut. Hij liet zien goed te kunnen voetballen, maar heeft er moeite mee zijn positie te houden. Logisch natuurlijk want hij komt net van de mini's.

Competitie: Oranje Wit JO8-3 - EBOH JO8-2 6-1 (Vincent 3, Oscar 1, Oliver 1, Nassim 1)

Score had hoger kunnen en moeten uitvallen. Wel goed gevoetbald. Vincent heeft een verwoestend afstandsschot in de benen en demonstreerde dat een paar keer.

Competitie: Sliedrecht JO8-2 - Oranje Wit JO8-3 3-9 (Oscar 6, Mischa 2, Daan 1)

Eerste uitoverwinning en wat voor één! Gemakkelijker dan verwacht. Af en toe aardig samenspel. Oscar koos telkens goed positie om te scoren. Daan ontwikkelt zich tot een stoere verdediger. Ook leuk: Mischa pikte z'n eerste twee doelpunten mee.

Competitie: Oranje Wit JO8-3 - DFC JO8-1 5-6 (Oliver 2, Oscar 1, Ozan 1, Vincent 1)

Ondanks de nipte nederlaag was dit de beste wedstrijd tot nu toe. We hebben gestreden voor elke millimeter! Constant druk op de bal, voortdurend naar voren verdedigd. DFC had daar pas na rust een antwoord op. De teleurstelling na afloop sprak boekdelen. Er zit steeds meer verbetenheid in de ploeg. De wil om te winnen en om elkaar te helpen is groot. We zijn echt een team.

Competitie: Oranje Wit JO-8 3 - GJS JO8-2 6-6 (Oscar 3, Vincent 2, Oliver 1)

5-1 voor en toch nog een gelijkspel, in de allerlaatste seconde! Jammer, maar wel verdiend. We verdedigden na rust niet scherp genoeg. Frivool en laks. Dan krijg je het deksel op de neus. Voor rust wel een dikke voldoende. Nassim gaf als keeper een fantastische assist op Oscar.

Competitie: Pelikaan JO8-2 - Oranje Wit JO8-3 4-9 (Oliver 5, Oscar 3, e.d. tegenstander)

Puike overwinning! We gaven wel weer een voorsprong uit handen, maar zetten na rust orde op zaken. Toen waren we warmgedraaid. Oliver raasde over het veld en scoorde vijf keer. Zijn doelpunt uit een puntgave voorzet van Oscar was er één om in te lijsten. Daan had veel last van de kou, maar verdedigde als een bikkel. Sem bestreek de hele rechterkant. Zijn eerste competitiegoal zit eraan te komen.

* Mischa gaat JO8-6 versterken. We wensen hem veel succes!

Competitie: Oranje Wit JO8-3 - Peursum JO8-1 10-2 (Oscar 3, Vincent 3, Oliver 2, Nassim 1, Ozan 1)

Walk-over in de eerste helft. Toen stond het al 8-2. Oscar ontpopt zich steeds meer tot een goalgetter, ook Vincent goed op dreef en gemakkelijk scorend. Mooi doelpunt van Nassim na een uitstekende aanname en ook Ozan scoorde weer eens. Hij is altijd gevaarlijk, maar schiet soms te snel zonder precies te weten waar of hoe ver het vijandelijke doel is. Simon van JO8-5 viel na rust niet onverdienstelijk in voor de zieke Oscar. Mischa is zoals gezegd overgestapt naar JO8-6. Het spelverloop in de tweede helft was erg rommelig. Dat kwam mede door het veld (te veel zand), maar ook omdat o.a. Oliver te veel hooi op zijn vork nam. Laat de bal het werk doen!

Competitie: Unitas JO8-3 - Oranje Wit JO8-3 3-14 (Oliver 6, Oscar 3, Vincent 2, Daan 1, Nassim 1, Sem 1)

We rijgen de grote overwinningen aaneen, het aanvallende voetbal werpt vruchten af! Oliver eiste een hoofdrol op met een kopgoal en een gemiste penalty tijdens de wedstrijd. Sem maakte een fantastisch doelpunt met de wreef. Hij schoot de bal snoeihard in het dak van het doel. Sowieso veel acties makend rechts voorin. Nassim was nadrukkelijk aanwezig op het middenveld en Daan en Vincent heersten in de verdediging. Ozan had pech in de afronding, maar was wel bij veel doelpunten betrokken.

Competitie: Oranje Wit JO8-3 - Wieldrecht JO8-2 2-4 (Daan 1, Oscar 1)

We zaten in een flow, maar in de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop kwam het er helaas niet meer uit. We liepen het hele duel achter de feiten aan. Wel terug in de wedstrijd geknokt (van 0-2 naar 2-3) maar uiteindelijk kwamen we net tekort. Wieldrecht verdiend gewonnen.

 

Het is inmiddels lente. We zijn met JO8-3 aanbeland in een nieuwe, zwaardere competitie met mooie uitdagingen. Elke wedstrijd verkopen we onze huid duur. Enkele malen visten we net achter het net, maar we hebben onszelf ook al een paar keer beloond. Hieronder de notities van de eerste zes wedstrijden.

Competitie: Oranje Wit JO8-3 - Papendrecht JO8-1 3-8 (Vincent 2, Ozan 1)

Daar gaan we dan: onze eerste wedstrijd in een competitie waarin wij duidelijk de underdog zijn. We hebben te veel ontzag voor de tegenstander. Voor ons liggen er ook mogelijkheden om aan te vallen en te scoren, maar daar doen we te weinig mee. Na rust - als Papendrecht de score al heel snel opschroeft naar 0-6 - gooien we onder aanvoering van Vincent de schroom van ons af en bieden we prima partij. Helemaal niet slecht, máár het kan veel beter. Wees niet bang om te voetballen en loop niet achteruit!

Competitie: Oranje Wit JO8-1 - Oranje Wit JO8-3 7-4 (Oliver 1, Oscar 1, Sem 1 en Vincent 1)

Aanvankelijk hetzelfde laken een pak. We tonen te veel ontzag voor onze 'grote broer'. Dat verandert als Vincent scoort en we overtuigd raken van onze eigen kwaliteiten. Oliver scoort ook waardoor we 'maar' tegen een 4-2 achterstand aankijken bij rust. De assist is van Bern, die normaal gesproken bij de mini's speelt en uitstekend meedraait. Aan het begin van de tweede helft hetzelfde slaapliedje als tegen Papendrecht. We schrikken pas wakker als de tegenstander de voorsprong al flink heeft uitgebreid. Oscar en Sem breien met twee prachtige goals nog wel een fraai slotakkoord aan deze enerverende broederstrijd.

Competitie: Oranje Wit J08-3 - ASWH JO8-2 3-5 (Ozan 2, Oliver 1)

Als we één wedstrijd niet hoefden te verliezen ... . Echter, als telt niet in de sport. Wij verzuimden het goede voorbeeld van goaltjesdief Ozan te volgen (hij was tweemaal trefzeker) en zij straften onze foutjes genadeloos af. Qua veldspel en wilskracht hoeven we onszelf niets kwalijk te nemen. We hebben alles gegeven. Soms moet je ook een beetje geluk hebben.

Competitie: VVGZ JO8-1 - Oranje Wit J08-3 4-5 (Valentijn 3, Oliver 1)

Eindelijk: het kwartje valt een keer onze kant op! Valentijn maakte vlak voor tijd de winnende en luisterde daarmee zijn geslaagde debuut op met een hattrick. Het samenspel op het kunstgrasveld van VVGZ was uitstekend. We bewaarden het geduld en sloegen op het juiste moment toe. Ook verdedigend zeer alert en complimenten voor Oscar, die na rust een paar prima reddingen verrichtte.

Competitie: Papendrecht JO8-1 - Oranje Wit JO8-3 5-5 (Vincent 3, Oliver 2)

Zie daar de progressie die we hebben gemaakt: in de eerste wedstrijd tegen Papendrecht keken we vlak na rust tegen een onoverbrugbare 0-6 achterstand aan, nu namen wij de leiding: 2-3. Én later nog twee keer. Papendrecht knokte zich telkens terug, maar kaapte de overwinning niet meer weg. We namen een verdienstelijk puntje mee naar huis. Wel een beetje discutabel aangezien de scheidsrechter het eerste doelpunt van Oliver niet goedkeurde, maar de spelers van Papendrecht gaven eerlijk toe dat de bal in z'n geheel over de doellijn was. De scheids negeerde dat, maar wij niet :-)

Met Jefta hebben we sinds vandaag een vaste doelman aan boord. Hij keepte voortreffelijk waarbij het goede verdedigende werk van Daan, Sem en Nassim ook vermeld dient te worden. Laatstgenoemde is het cement tussen aanval en verdediging. Vincent, Oscar en Oliver lieten zich in aanvallend opzicht gelden. 

Competitie: Oranje Wit JO8-3 - DFC JO8-1 1-4 (Valentijn 1)

Het donderde aan het begin van de wedstrijd. Letterlijk. En figuurlijk. We maakten een bliksemstart. Oliver had al direct moeten scoren vanaf de aftrap. Uit de corner die daarop volgde gaf Valentijn het goede voorbeeld: 1-0. Daarna verzuimden we de aanval te blijven zoeken. We liepen steeds verder achteruit terwijl daar geen reden toe was. De gelijkmaker zat er dan ook aan te komen, al viel die pas na rust. Jefta keepte ondanks een teenblessure wederom prima. Na de 1-1 viel ook heel snel de 1-2 en was het wachten op meer tegendoelpunten. DFC was simpelweg brutaler en feller. 

 

Zaterdagavond 13 april: Vanmorgen speelden we onze zevende competitiewedstrijd thuis tegen Oranje Wit JO8-1. Voor ons, zo bleek, echt een geluksgetal.

Competitie: Oranje Wit JO8-3 - Oranje Wit JO8-1 8-3 (Oliver 3, Oscar 3, Vincent 2)

Zo speel je dus met lef en overtuiging! Naar voren gericht. Een puike teamprestatie. Ingeleid door een razendsnel counterdoelpunt van Oliver waarna Vincent vlak voor rust zijn fout bij de 0-1 (hij trapte ongelukkig over de bal heen, kan gebeuren!) goed maakte met een geplaatst afstandsschot. In de tweede helft deed hij dat dunnetjes over waarna Oscar koel bleef alleen voor de keeper en er 4-1 van maakte. De 4-2 leerde ons dat we we bij de les moesten blijven. Bijna viel ook de aansluitingstreffer. In tegenstelling tot het duel met DFC bleven we gelukkig wel de aanval zoeken waarbij Daan en Sem, twee onvermoeibare balafpakkers, perfect de verdedigende balans in de gaten hielden. In samenwerking met Vincent, die onverzettelijk was. Oscar rondde weer fraai af toen hij in kansrijke positie opdook, voltooide daarna zijn hattrick met een kanonskogel en ook Oliver wist nog tweemaal het net te vinden. De buit was binnen. Jefta, zeer attent keepend, incasseerde vlak voor tijd nog wel het derde tegendoelpunt.

Het laatste deel van de competitie vindt plaats in de eerste drie weken van mei. We zijn er klaar voor! Als we zo doorgaan ligt er nog meer in het verschiet, maar alleen als we dezelfde lef en overtuiging aan de dag leggen en goed samenwerken. Plus de wil om te scoren en te winnen. Je hoeft er maar één meer te maken dan de tegenstander zei een wijs voetbalman ooit :-) We gaan het zien. Eerst nog even Pasen en vakantie vieren.

Competitie: ASWH JO8-2 - Oranje Wit JO8-3 3-6 (Oscar 2, Valentijn 2, Vincent 2)

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en ook meerdere wegen naar succes! We slaagden er jammer genoeg niet in de tegenstander onze wil op te leggen. ASWH had het betere van het spel en was vaker in de aanval hetgeen ons wel de gelegenheid gaf op de counter te spelen. 

We profiteerden optimaal van de ruimte achter hun verdediging en waren vooral in het laatste kwart van de wedstrijd`zeer succesvol in de tegenaanval. Bijna elke kans leidde tot een doelpunt. Alleen Ozan en Oliver hadden het vizier niet goed afgesteld. Ze waren beiden ongelukkig in de afronding. Oscar schoot twee keer als een duveltje uit een doosje en liet zien met zijn opbouwende kwaliteiten ook prima uit de voeten te kunnen in de verdediging. Vincent demonstreerde na rust zijn befaamde rush langs de zijlijn en was eveneens trefzeker vanaf de penaltystip (een veldspeler van ASWH dacht even dat hij keeper was). Valentijn maakte het doelpuntenfeest compleet door twee keer attent binnen te tikken. Hij stond ook verdedigend z'n mannetje en haalde zelfs ballen weg met z'n hoofd. De verdediging gaf sowieso geen krimp. Daan had zoals gewoonlijk overal een voet tussen en die keren dat ASWH door onze laatste lijn heen brak en afrondde stonden Jefta en Sem op hun post. Sem gaf als doelman zelfs een assist en Jefta had dat ook kunnen zeggen ware het niet dat Oliver het doel van de tegenstander net te hoog zocht.

Nassim zorgde er als technisch vaardige en sterk passende verbindingsspeler voor dat we er razendsnel uit konden komen. Die tactiek werkte, maar de eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat ASWH ons aan het begin van de tweede helft aardig in de tang had. De thuisploeg knokte zich knap terug van een 0-2 achterstand en kwam terecht op voorsprong. Daarna ging gelukkig de knop om. We toonden veerkracht en blijken dus ook op dat gebied te zijn gegroeid. Chapeau!

Competitie: DFC JO8-1 - Oranje Wit JO8-3 7-5 (Oscar 4, Oliver 1)

Een slechte fase tussen de tiende en vijftiende minuut waarin DFC liefst vier keer scoorde en daarmee een 0-1 achterstand omboog in een voorsprong van 4-1 deed ons de das om. We knokten ons terug in de wedstrijd, vochten felle, maar rechtvaardige duels uit en maakten het de goed spelende thuisploeg (hun kwaliteiten kenden we) nog heel lastig. Er lag veel ruimte achter hun verdediging en daar maakten we optimaal gebruik van. Oscar, negen keer scorend in de laatste drie wedstrijden (!), was weer eens zeer koelbloedig voor de goal. Ozan ook, maar hij had de pech dat een prima schot net over de kruising zeilde. De voortdurend langs de zijlijn sprintende Oliver liet menig tegenstander zijn hielen zien en soleerde knap naar een doelpunt na in de eerste helft al sterk keeperswerk te hebben verricht. Daan en Sem vormden weer een sterk, goed op elkaar ingespeeld verdedigingsduo met voor hen de nooit verzakende Nassim, die niet zijn dag had, maar wel de mouwen opstroopte en daarmee zijn eigen chagrijn overwon.

Goed gedaan Nassim! Kop op, je bent van grote waarde voor ons team. Geloof in jezelf!

De afwezigheid van Vincent en Valentijn (ook twee doelpuntenmachines) maakte het extra lastig. Jefta moest op het laatste moment bijspringen bij JO8-2 waardoor de uitdaging nog groter werd. Na een weifelend begin toonden we ons ware gezicht en maakten we er een echte wedstrijd van. DFC was blij dat het laatste fluitsignaal klonk.

Competitie: Oranje Wit JO8-3 - VVGZ JO8-1 3-5 (Oscar 3)

Net als voor de winterstop duurde de competitie één wedstrijd te lang. Hooikoorts, een pijnlijke grote teen, slecht geslapen, vermoeiende schoolreis .... Excuses alom. We misten bovenal teamspirit. VVGZ was de hele wedstrijd de betere ploeg en drukte dat na rust uit in de score. Een vroege 2-0 voorsprong dankzij prima goals van Oscar was al in de eerste helft als sneeuw voor de zon verdwenen. Ondanks prima keeperswerk overigens van Jefta. Hij hield ons op de been met enkele knappe reddingen en dankte daarbij twee keer Daan en Nassim op de doellijn. Een voorsprong voor het beter als team spelende en meer knokkende VVGZ kon echter niet uitblijven. Wakker geschrokken na de 2-3 begonnen we wel duels te winnen, maar we liepen onszelf over de kop en rolden verdedigend de rode loper uit. Hoewel wij ook kansen kregen of beter gezegd kansen op kansen was de eindstand terecht. Blijf het in je oren knopen, jongens: 'Speel als een team!' 'Samen aanvallen, samen verdedigen.' 'Help elkaar om doelpunten te maken en tegengoals te voorkomen.'

Zo eindigde een prima seizoen een beetje in mineur. Er had misschien meer ingezeten, maar we mogen niet ontevreden zijn. We moesten opboksen tegen sterke tegenstanders, maar lieten ons nooit uit het veld slaan.

Veel succes allemaal volgend seizoen! Hierbij nog een eindejaarsrapport waar jullie hopelijk wat van opsteken.

Jefta

Wat waren we blij toen Jefta ons halverwege het tweede seizoen kwam versterken! Eindelijk een vaste keeper en geen gepuzzel meer. We werden nog blijer toen we hem in actie zagen. Jefta heeft zichtbaar veel opgestoken van de keeperstrainingen. Hij leest het spel goed en heeft prima reflexen. Buiten het veld oogt hij een beetje timide, maar binnen de lijnen gaat hij voor niets en niemand uit de weg.

Sem

‘Neem initiatief, Sem. Naar voren.’ Sem kan ontzettend goed voetballen, maar beseft dat zelf lang niet altijd. Hij staat verdedigend z’n mannetje, maar zou aanvallend brutaler moeten zijn. Dribbelen, passen en trappen gaat hem allemaal prima af. Tip: Als je meer initiatief en lef toont veranderen de stappen die je dit seizoen overduidelijk hebt gezet in reuzensprongen.

Daan

De motor en stille kracht van ons team. Wel een dieselmotor. Als Daan een tijdje niet heeft gevoetbald moet hij altijd even op gang komen. Eenmaal warmgedraaid is hij de onvermoeibare kracht die tegenstanders afjaagt tot ze erbij neervallen. Verdedigend sterk en betrouwbaar, maar misschien nog wel van grotere waarde op het middenveld. Hij zorgt er als balafpakker voor dat we grotendeels op de helft van de tegenstander spelen waardoor we de mogelijkheid krijgen om goals te maken. De passing en balaanname/controle moet wel iets zorgvuldiger en oefen met links!

Vincent

Een atleet op voetbalschoenen. Verschrikkelijk snel en zijn linkerwreef lijkt wel gemaakt van staal. Hij dendert regelmatig met zevenmijlsstappen langs de zijlijn en laat dan een vuurpijl los. Zo heeft hij al verschillende keren gescoord. Zijn afstandsschoten zijn niet alleen kiezelhard, maar ook zuiver. Vincent is soms wel een beetje laks. We moeten hem nog wel eens wakker schudden en dat lukt niet altijd. In de duels toont hij zich steeds onverzettelijker. Hij wacht niet meer af.

Nassim

Voelt zich als een vis in het water in een centrale rol op het middenveld. Hij heeft de bal aan een touwtje en de aanname/controle is altijd goed. Nassim stelt zich iets te bescheiden op. ‘Sluit aan bij de spitsen, wacht niet af. Wees zelfbewust.' Je hebt de technische kwaliteiten om assists te geven en doelpunten te maken!

Oliver

Niet opgeven, altijd doorgaan. Dat is Oliver ten voeten uit. Hij combineert snelheid met een tomeloze inzet en een steeds betere balbehandeling en schot op doel. Hij kan overal uit de voeten en is levensgevaarlijk als er ruimte ligt. Nu al een counterspits in de dop, hij gaat recht op z’n doel af. Nog wel erg druistig in zijn spel en omgaan met teleurstellingen is ook een dingetje.

Oscar

Zeer vaardig aan de bal en gemakkelijk scorend. Gooit nog wel eens de trucendoos open en zet menig tegenstander op het verkeerde been. Oscar zou wel iets meer van zich af moeten bijten in de duels. Hij is een beetje een Zuid-Amerikaanse spits. Soms wat dromerig en gemakkelijk, maar dan slaat hij ineens toe. Als een duveltje uit een doosje. Bijna elke kans is een doelpunt.​

Ozan

De laatste van de drie O’s. Ozan is een goaltjesdief pur sang. Hij schiet uit alle hoeken en standen op doel en heeft daar al vaak succes mee gehad. Meeverdedigen staat nog niet in zijn woordenboek, maar daar gaan we mee aan de slag. Hij zorgt altijd voor een vrolijke noot en voetbalt met veel plezier.

Valentijn

Last but not least. Vanwege pianoles op zaterdagmorgen kon Valentijn, die net als Jefta halverwege het tweede seizoen erbij kwam, nog niet zo vaak meedoen. Wat hij in die wedstrijden liet zien en wat hij ook op trainingen regelmatig uit de hoge hoed tovert belooft veel. Valentijn is een aanvallend ingestelde speler met een individuele actie en oog voor de combinatie. Hij vindt eenvoudig het net, maar neemt het soms te gemakkelijk op in de duels. Iets meer power en sneller omschakelen bij balverlies!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verslagen

Er zijn nog geen verslagen beschikbaar.