JO-8 3

  • Team informatie
  • Standen
  • Uitslagen
  • Programma
  • Verslagen
Onder vlnr: Ozan, Mischa, Sem en Oscar. Boven: Vincent, Oliver, Daan en Nassim.

JO8-3 is ingedeeld in de 2e klasse - 4. We hebben een goede eerste seizoenshelft achter de rug. Zes keer stapten we als winnaar van het veld, drie keer als verliezer en eenmaal deelden we de punten. Niet slecht aangezien de meeste tegenstanders het eerste of tweede JO8-team betroffen.

In de beker een vergelijkbaar resultaat: twee overwinningen en één nederlaag. Het belangrijkste is dat de spelers veel hebben geleerd en steeds beter vanuit hun positie voetballen en als team. Er wordt ontzettend goed getraind. Met veel inzet en plezier en dat is absoluut een compliment waard. De vorderingen - zowel individueel als in teamverband - zijn zichtbaar.  Half januari pakken we de draad weer op!

De trainer heeft notities gemaakt van alle wedstrijden. Hieronder lees je een korte terugblik van elk duel.

 

Beker: Oranje Wit JO8-3 - IFC JO8-2 11-1 (Oliver 7, Oscar 3, Sem 1)

Uitstekende seizoensstart! Na rust goed combinatiespel. Vooral Oliver en Oscar weten elkaar al goed te vinden. IFC werd in de tweede helft overlopen. In de eerste helft al volop in de aanval, maar erg rommelig en weinig samenspel. Dat ging na rust veel beter.

Beker: Heerjansdam JO8-1 Oranje Wit JO8-3 5-2 (Oscar 1, Vincent 1)

Hard gewerkt, goed geknokt, maar een beetje pech in de afronding. Ozan schoot tegen de paal en Oscar tegen de lat. Aan het begin van de wedstrijd niet agressief genoeg. Dat veranderde na ongeveer tien minuten. Toen lieten we meer durf zien en zochten we ook echt de aanval. Oscar maakte een mooie goal op snelheid. Helaas misten we te veel kansen, we schoten vaak te snel. Al met al best wel tevreden. We hebben onze huid duur verkocht tegen een sterke tegenstander met veel (fysieke) aanvalskracht. Leerpuntje voor de trainer: de volgende wedstrijd misschien minder snel wisselen en één vaste keeper.

Beker: Oranje Wit JO8-3 - Pelikaan JO8-2 10-7 (Oliver 5, Vincent 2, Daan 1, Ozan 1, Sem 1)

Rommelige wedstrijd die we, hoewel we beter waren, ook zomaar hadden kunnen verliezen. Soms gemakzuchtig, maar gelukkig toonden we ook veerkracht. Vincent liet op het juiste moment zien wat hij kan. Hij kan het team op sleeptouw nemen en deed dat ook in de tweede helft. Steeds duidelijker waar een ieders kwaliteiten liggen.

Competitie: Oranje Wit JO8-3 - Drechtstreek JO8-2 8-6 (Oscar 2, Ozan 2, Daan 1, Nassim 1, Oliver 1, Vincent 1)

Goede competitiestart, drie punten! We moesten er wel heel hard voor werken. Eén keer twee doelpunten achter en één keer zelfs drie doelpunten achter. We voetbalden in die fase al wel beter dan de tegenstander, maar sprongen slordig met de kansen om. Ozan en Nassim draaiden aan het begin van de tweede helft de score om met een aantal fraaie goals. De fanatieke afrondoefeningen op de training betalen zich uit! Daan en Oliver gingen voorop in de strijd, later deden Oscar en Vincent dat ook. Al met al diktevreden. Ook Sem keepte prima. Zeer alert en goede voortzettingen.

Bovenal een fantastische teamprestatie. Iedereen heeft gescoord!

Competitie: ASWH JO8-3 - Oranje Wit JO8-3 4-3 (Oscar 1, Ozan 1, Vincent 1)

Wedstrijd ging gelijk op. We misten een beetje lef en geloof in eigen kunnen. We bleven vaak hangen op eigen helft en dan kom je simpelweg niet snel tot scoren. Oliver blonk uit als keeper, Mischa maakte zijn debuut. Hij liet zien goed te kunnen voetballen, maar heeft er moeite mee zijn positie te houden. Logisch natuurlijk want hij komt net van de mini's.

Competitie: Oranje Wit JO8-3 - EBOH JO8-2 6-1 (Vincent 3, Oscar 1, Oliver 1, Nassim 1)

Score had hoger kunnen en moeten uitvallen. Wel goed gevoetbald. Vincent heeft een verwoestend afstandsschot in de benen en demonstreerde dat een paar keer.

Competitie: Sliedrecht JO8-2 - Oranje Wit JO8-3 3-9 (Oscar 6, Mischa 2, Daan 1)

Eerste uitoverwinning en wat voor één! Gemakkelijker dan verwacht. Af en toe aardig samenspel. Oscar koos telkens goed positie om te scoren. Daan ontwikkelt zich tot een stoere verdediger. Ook leuk: Mischa pikte z'n eerste twee doelpunten mee.

Competitie: Oranje Wit JO8-3 - DFC JO8-1 5-6 (Oliver 2, Oscar 1, Ozan 1, Vincent 1)

Ondanks de nipte nederlaag was dit de beste wedstrijd tot nu toe. We hebben gestreden voor elke millimeter! Constant druk op de bal, voortdurend naar voren verdedigd. DFC had daar pas na rust een antwoord op. De teleurstelling na afloop sprak boekdelen. Er zit steeds meer verbetenheid in de ploeg. De wil om te winnen en om elkaar te helpen is groot. We zijn echt een team.

Competitie: Oranje Wit JO-8 3 - GJS JO8-2 6-6 (Oscar 3, Vincent 2, Oliver 1)

5-1 voor en toch nog een gelijkspel, in de allerlaatste seconde! Jammer, maar wel verdiend. We verdedigden na rust niet scherp genoeg. Frivool en laks. Dan krijg je het deksel op de neus. Voor rust wel een dikke voldoende. Nassim gaf als keeper een fantastische assist op Oscar.

Competitie: Pelikaan JO8-2 - Oranje Wit JO8-3 4-9 (Oliver 5, Oscar 3, e.d. tegenstander)

Puike overwinning! We gaven wel weer een voorsprong uit handen, maar zetten na rust orde op zaken. Toen waren we warmgedraaid. Oliver raasde over het veld en scoorde vijf keer. Zijn doelpunt uit een puntgave voorzet van Oscar was er één om in te lijsten. Daan had veel last van de kou, maar verdedigde als een bikkel. Sem bestreek de hele rechterkant. Zijn eerste competitiegoal zit eraan te komen.

* Mischa gaat JO8-6 versterken. We wensen hem veel succes!

Competitie: Oranje Wit JO8-3 - Peursum JO8-1 10-2 (Oscar 3, Vincent 3, Oliver 2, Nassim 1, Ozan 1)

Walk-over in de eerste helft. Toen stond het al 8-2. Oscar ontpopt zich steeds meer tot een goalgetter, ook Vincent goed op dreef en gemakkelijk scorend. Mooi doelpunt van Nassim na een uitstekende aanname en ook Ozan scoorde weer eens. Hij is altijd gevaarlijk, maar schiet soms te snel zonder precies te weten waar of hoe ver het vijandelijke doel is. Simon van JO8-5 viel na rust niet onverdienstelijk in voor de zieke Oscar. Mischa is zoals gezegd overgestapt naar JO8-6. Het spelverloop in de tweede helft was erg rommelig. Dat kwam mede door het veld (te veel zand), maar ook omdat o.a. Oliver te veel hooi op zijn vork nam. Laat de bal het werk doen!

Competitie: Unitas JO8-3 - Oranje Wit JO8-3 3-14 (Oliver 6, Oscar 3, Vincent 2, Daan 1, Nassim 1, Sem 1)

We rijgen de grote overwinningen aaneen, het aanvallende voetbal werpt vruchten af! Oliver eiste een hoofdrol op met een kopgoal en een gemiste penalty tijdens de wedstrijd. Sem maakte een fantastisch doelpunt met de wreef. Hij schoot de bal snoeihard in het dak van het doel. Sowieso veel acties makend rechts voorin. Nassim was nadrukkelijk aanwezig op het middenveld en Daan en Vincent heersten in de verdediging. Ozan had pech in de afronding, maar was wel bij veel doelpunten betrokken.

Competitie: Oranje Wit JO8-3 - Wieldrecht JO8-2 2-4 (Daan 1, Oscar 1)

We zaten in een flow, maar in de laatste competitiewedstrijd voor de winterstop kwam het er helaas niet meer uit. We liepen het hele duel achter de feiten aan. Wel terug in de wedstrijd geknokt (van 0-2 naar 2-3) maar uiteindelijk kwamen we net tekort. Wieldrecht verdiend gewonnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verslagen

Er zijn nog geen verslagen beschikbaar.