Make-A-Wish actie: help de hartenwens van ernstig zieke kinderen uit te laten komen

28 maart 2019 - 09:03

Jorrit en Susanne, de ouders van Robine, dragen de Make-A-Wish Foundation een warm hart toe. Deze organisatie laat wensen van kinderen met een ernstige of levensbedreigende ziekte uitkomen. Robine zou haar wens in vervulling zien gaan op 2 april aanstaande. Helaas heeft ze dit door haar veel te vroege overlijden niet meer mee mogen maken.

Ter nagedachtenis aan Robine wordt er een actie opgezet voor Make-A-Wish. Een vriend van Jorrit wil daar graag een bijdrage aan leveren door via zijn scooterbedrijf een scooter ter beschikking te stellen die verloot zal worden onder de donateurs: “Ik wil graag iets voor de familie Mol betekenen”, vertelt hij. “Door het beschikbaar stellen van de scooter hoop ik dat nog meer mensen een donatie zullen doen. Het doel van deze actie, die we opdragen aan Robine, is uiteraard dat er zoveel mogelijk geld beschikbaar komt voor ernstig zieke kinderen zodat hun wens werkelijkheid wordt.”

Achter de schermen wordt alles in werking gesteld om de actie van start te laten gaan op vrijdag 29  maart, de dag dat we afscheid nemen van Robine. Na de uitvaart komen we samen in de kantine van Oranje Wit, waar dan ook meteen gedoneerd kan worden. Donaties vinden contant plaats, bij de bar. Bij iedere donatie, minimaal 5 euro per keer, wordt gevraagd om een briefje met naam en telefoonnummer. Daaruit wordt over een week of twee een winnaar gekozen. Iedereen kan zo vaak meedoen als hij/zij wil.

“Wij dragen Make-A-Wish als gezin een warm hart toe”, laat de familie Mol weten. “We vragen iedereen daarom een kleine bijdrage te leveren zodat dit geweldige initiatief voor vele kinderen mogelijk gemaakt kunnen worden. Alvast hartelijk dank voor jullie bijdrage!”