(Foto)verslag finale Verkiezingen Clubhelden van de Amateursport in 2018

18 december 2018 - 14:25

De deelname van Conny Louwman aan de actie ‘Clubhelden 2018’ zal niet veel mensen ontgaan zijn. In november van dit jaar werd ze overtuigend regiowinnaar. Op 17 december 2018 stond Conny in de finale van de Verkiezing Clubhelden van de Amateursport 2018.

Conny reisde, gesteund door ruim twintig supporters, af naar het KNVB-complex in Zeist. Daar ontmoette ze de overige 14 finalisten. De finalisten lieten in totaal maar liefst 3.200 genomineerden achter zich. Een enorme prestatie!

Met een prachtig filmpje waarin Conny zichzelf en de club voorstelt – en waarin ze vertelt wat ze wil doen voor de club met de 10.000 euro als ze zou winnen – deed Conny haar best om de jury te overtuigen. Na een lang juryberaad werd de winnaar aan het einde van de avond bekend gemaakt: Ingrid van Hulst (GJS Gorinchem) ging er met de winst vandoor. Geen hoofdprijs voor Conny dus, maar wel een mooie ervaring, een gouden medaille (regiowinnaar 2018) én een minicruise rijker. “Omdat al deze vrijwilligers helden zijn”, aldus de jury.

Daar sluiten wij ons bij aan! Voor ons is Conny de onbetwiste winnaar. Ze richtte met haar deelname de aandacht op de noodzaak van vrijwilligerswerk binnen onze vereniging en op onze vrijwilligers die noodzakelijk zijn voor het voortbestaan van onze club. We danken Conny ook via deze weg hartelijk voor haar deelname en feliciteren haar nogmaals met haar titel als regiowinnaar 2018!