Familiedag, Matthijs Mensendag zaterdag 16 juni 2018

Datum: 
16 juni 2018 - 08:30 tot 21:00

Het voetbalseizoen 2017-2018 loopt bijna ten einde, maar er zijn toch nog enkele festiviteiten/belangrijke wedstrijden die op het programma staan. Waaronder de Familiedag 2018, de Matthijs Mensendag. Deze wordt gehouden op zaterdag 16 juni a.s. en we hopen iedereen te zien op deze traditionele afsluiting van het seizoen.

Op de dag zelf wordt een onderling voetbaltoernooi van 5x5 georganiseerd. Maak met je teamgenoten/vrienden een team, verzin een leuke naam en geef je op via de mail. Dit kan via j.boot14@upcmail.nl. Er kan worden ingeschreven t/m zaterdag 9 juni a.s., daarna ben je echt te laat i.v.m. indelen van de wedstrijden.

Aanvang wedstrijden: 09.00 uur

Ook zijn er andere activiteiten voor groot en klein (broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook welkom). Er staan weer diverse spellen en springkussens klaar en heerlijke lekkernijen zijn te koop. Vanaf een uur twaalf  kunt u terecht bij  de BBQ, waar hamburgers, kipsaté en kipfilet verkrijgbaar zullen zijn.

Aan het begin van de dag worden er spelkaarten voor de kinderen uitgedeeld die je kunt gebruiken voor de spellen op veld C en rondom de kantine. Tevens zitten er bonnen op de kaart waarmee je in de kantine iets lekkers kunt afhalen.

Rond het middaguur gaat het Rad van Avontuur weer draaien, waarbij weer mooie prijzen te winnen zijn. Ook zal net als vorige jaren zal de traditionele Kampioenenparade op deze dag plaatsvinden. Tussen 11.00 en 12.00 wordt het voetbaltoernooi even stilgelegd zodat alle kampioenen gehuldigd kunnen worden op het hoofdveld.

We hopen u allen te verwelkomen op deze dag, die hopelijk in het teken staat van mooi weer, gezelligheid, sportiviteit, saamhorigheid en enthousiasme.                                                     

Een mooie afsluiting van het seizoen met door de Feestcommissie geregelde klanken van DJ Mike van 16.00/21.00 uur. En rond 19.00 uur een Hollandse topper……………

Denkt u ‘ik vind het leuk om ook een bijdrage/inzet te leveren aan deze dag’, mailt u dan naar d.louwman@chello.nl.

Wij kunnen veel vrijwilligers gebruiken, o.a. bij de spelletjes en ook op de vrijdag ervoor om e.e.a. op te bouwen en te versieren. Wilt u ons op een andere manier helpen of ondersteunen, dan horen wij dit ook graag.

 

Tot zaterdag 16 juni a.s.
Jaap, Conny, Louis en Jan

 

Het is dus nu al mogelijk om je team aan te melden. Dit kan via j.boot14@upcmail.nl

Doe dit z.s.m., want jullie begrijpen wel dat het in elkaar draaien van een programma voor +/- 75 teams en de indeling van de velden veel tijd in beslag neemt.

 

Bekijk HIER alle gegevens van de Mathhijs Mensendag 2018!