Extra inschrijfdagen jeugdkamp

Datum: 
31 mei 2018 - 07:30

Na 4 ongelukkige inschrijfdagen (afkeuringen en klein programma) is gebleken dat er nog plaats is voor deelnemers die meekunnen op ons jeugdkamp. We organiseren dan ook nog een extra inschrijfochtend.

Aangezien er nog plaats is krijgen ook de spelers van o14 (1e jaars C-junioren) de mogelijkheid zich in te schrijven. Deze spelers hebben op het bij Oranje Wit bekende emailadres een uitnodiging en brief ontvangen.

 

De inschrijfochtend is op zaterdag 7 april van 8:00 tot 12:00 uur in de kantine

We zitten dan ook op 31 maart vanaf 7:30u tot 12:00 uur in de kantine waar kan worden ingeschreven.

Meer Informatie nodig of inschrijfformulier kwijt?  Bekijk de uitnodiging en het inschrijfformulier en de facebookpagina

Rennen in de duinen, spellen in het bos, spelen in de speeltuin en natuurlijk voetballen! Dit kan allemaal tijdens het 47e jeugdkamp van sv Oranje Wit dat georganiseerd wordt tijdens het pinksterweekend, van 18 t/m 21 mei 2018.

De enthousiaste leidersgroep is volop bezig met het samenstellen van een mix van sport, spel en vrije tijd. Met traditionele topspellen, vernieuwende sport onderdelen en verassende speurtochten kan ieder kind zich uitstekend vermaken.

Alle pupillen uit O10, O11, O12 en O13 teams kunnen zich aanmelden op zaterdagochtend op 31 maart op het podium in de kantine. Deze ouders hebben hierover ook per post een informatie brief ontvangen. Meer informatie en foto’s van de afgelopen jaren kan je vinden op Facebook. Er zijn maar 100 plaatsen, dus schrijf je snel in.