1e Businessclubavond sv Oranje Wit

16 september 2017 - 14:54

Afgelopen donderdagavond 14 september was de eerste Businessclub avond van seizoen 2017 – 2018 een groot succes. Ondanks het slechte weer was het gezellig druk in de businessclub.

Bij de inloop werden de businessclub leden met de introducés voorzien van koffie en gebak dat gesponsord was door Bakker Korteweg.

Tijdens de officiële aftrap heeft de hoofsponsor van de eerste avond Ronald Blonk van de ING zich voorgesteld waarna de heren van Fountainheads ons met hun ‘wake-up call’ een niet alledaagse kijk in de toekomst. Een spetterende voorstelling van een uur ondersteund met beeld en geluid.

http://fountainheads.nl/sv-oranje-wit-uit-altijd-lastig-voor-de-gastsprekers-van-fountainheads/

Daarna was iedereen wel aan een drankje toe om even op adem te komen.

Voor een aantal mensen begon daarna het hoogtepunt van deze avond. De businessclub geeft het grootste gedeelte van haar inkomsten weg aan projecten binnen de sv Oranje Wit. Het bestuur van de Businessclub heeft 3 projecten geselecteerd om d.m.v. een 5 minuten pitch te pleiten voor hun project. Businessclub bestuurslid Petra Lichtenberg heeft iedereen uitgelegd hoe de spelregels zijn.

Er volgde 3 boeiende presentaties waarna de businessclub leden via een, door onze notaris Papaïoannou van notariskantoor Merwestein, gecontroleerde stemming munten mochten geven (3x € 100) aan de projecten van de damesafdeling van Oranje Wit onder leiding van Kirsten Nieuwkoop en Anne van der Rest (met support van het team), het trainingskamp van Oranje Wit 1 door Arto Dielhof en Pippy Pruijmboom en het vrijwilligersproject van Ron Stieding mochten geven.

De bekendmaking van de bedragen en de uitreiking hiervan werd gedaan door de notaris en businessclub bestuurslid Janbart Evenboer.  

De avond werd afgesloten met het presenteren van de rest van het programma voor dit seizoen door de voorzitter van het businessclub bestuur Frans van Lonkhuizen.

Er was, maar dat behoeft geen uitleg, daarna voldoende gelegenheid voor netwerken met een drankje en heerlijke hapjes. Ik heb veel mensen gesproken en de reacties waren positief dus we gaan vol enthousiasme naar het volgende event in oktober.

Dat wordt een ontbijtsessie met ING business boost bij businessclublid Rudy Palit van Boba GGZ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u nog geen lid? Aarzel niet en meld u aan via businessclub@oranjewit.nl Het kost € 450,00 per seizoen en hiervan komt € 300,00 ten goede aan projecten bij onze mooie club.

sv Oranje Wit, een sterk merk met een gouden toekomst!!

 

Met vriendelijke groet,

Rob de Boer

Commerciële zaken sv Oranje Wit