“Effies Slapen” Een nachtje logeren bij Oranje Wit

Datum: 
30 augustus 2019 - 17:30 tot 31 augustus 2019 - 10:30

Oproep aan alle F-pupillen: Wegens groot succes herhaald “Effies Slapen”   Een nachtje logeren bij Oranje Wit
 

Wanneer: vrijdag 30 – zaterdag 31 augustus 2019
Waar: kantine/complex voetbalvereniging Oranje Wit
Hoe laat: 17.30 uur – 10.30 uur
Kosten: Helemaal gratis!!!

Jarenlang een groot succes bij Oranje Wit: het Effies Slapen. Een mini-jeugdkamp voor de F-pupillen als voorbereiding op het mooie jeugdkamp tijdens de Pinksterdagen wanneer deze mannetjes en vrouwtjes E-pupillen worden.

De kinderen worden om 17.30 uur verwacht, waarna ze worden getrakteerd op lekker eten;  patatjes eten zoals je dat thuis niet doet. Na wat spelletjes spelen op de vereniging gaan de kids weer tijdig de kantine in om een filmpje te gaan kijken, waarna het licht (redelijk) op tijd uit gaat. Het ontbijt is om 08.00 uur. Om 10.30 uur mag iedereen weer opgehaald worden. Alles gebeurt onder professionele én wakkere begeleiding. De begeleiding wordt geregeld door Oranje Wit; zij zijn zeer ervaren, onder meer door vele jaren Jeugdkamp Oranje Wit.


Schrijf je in voor vrijdag 9 augustus 2019!
Stuur hiervoor een mailtje naar angelique-indy@hotmail.com  met de volgende gegevens:
- Voornaam en achternaam
- Team
- Telefoonnummer ouders
Uiteraard onder vermelding van Effies Slapen 2019.

Als er bijzonderheden zijn, qua medicatie, dieet of anderszins, geef dit alvast aan in de mail. Bij het aanmelden op 30 augustus graag een briefje geven aan de begeleiding met een nadere omschrijving.


Belangrijk: Op oranjewit.nl staat meer informatie over het Effies Slapen. Over het programma, de begeleiding, wat je mee moet nemen en veel meer. Lees dit goed !!