Tussenstand GCA week 4

We zijn nu bijna 4 weken bezig en hebben 5.086 loten verkocht (inclusief 19 superloten). De teller voor onze vereniging staat nu op € 12.206,40.

We zijn heel erg goed bezig door de geweldige inzet van onze jeugdspelers, trainers, leiders, sponsoren, maar ook vrijwilligers, tennis/padel competitie leden en ouders. Heel veel succes de komende weken om het streefbedrag van misschien wel € 14.000,= te realiseren.
Het einde van de verkoopperiode is op maandag 4 november. Iedere verkoper met 25 of meer verkochte loten krijgt een Grote Clubactie Medaille.

Lotenverkopers met 40 of meer verkochte loten kunnen zich opgeven voor de Kids-verkoopwedstrijd. Let op: sv Oranje Wit kan de lotenkopers niet opgeven. Dit dien je zelf te doen wanneer je helemaal klaar bent met het verkopen van loten voor de vereniging. Aanmelden kan tot en met 18 november 2024.

Een éxtra hoofdprijs van €100.000!
De hoofdprijs van €100.000 van de Grote Clubactie 2022 werd niet verzilverd. De koper van dit lot had een jaar om zich te melden. Helaas is dat niet gebeurd. Daarom gaat deze hoofdprijs terug in de prijzenpot van dit jaar. Twee keer kans op het grote geldbedrag dus!

Ook €10.000 euro voor de vereniging
Verkoopt jouw vereniging dit jaar het winnende lot? Dan ontvangen zij €10.000 voor de club. Omdat er dit jaar 2 hoofdprijzen zijn, winnen 2 verenigingen deze prijs. De trekking vindt dit jaar plaatst op dinsdag 19 november.

Nogmaals heel erg bedankt en weer veel succes met de verkoop van de (super)loten. Een tussenstand van de best verkopende leden, teams en superlotenkopers, lees je hier: Tussenstand (super)loten verkoop week 4

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks