De algemene ledenvergadering (ALV) op woensdag 16 oktober jl. was drukbezocht, het was dan ook de avond waarop Martijn de Haas werd voorgedragen als nieuwe voorzitter van onze sportvereniging. Daardoor was het ook meteen de laatste ALV die geleid werd door Jan-Willem Bozuwa als voorzitter.

Zoals inmiddels alom bekend is, werd unaniem ingestemd met de voordracht van Martijn. Jan-Willem kon het stokje dus meteen overdragen. Uiteraard ontving hij een groot applaus voor de tien jaar – met mooie, maar ook minder mooie tijden – waarin hij zich geheel belangeloos als voorzitter heeft ingezet voor de club.

Bestuurswisselingen

Martijn de Haas lichtte op zijn beurt voor de laatste keer als penningmeester de financiële cijfers toe. Belangrijkste conclusie: Oranje Wit is een financieel gezonde vereniging; met dank aan zowel Erik van Heusden als Martijn, die de rol van penningmeester samen vervulden. Als opvolger van Martijn werd Niek Akkerman voorgedragen, ook met zijn voordracht werd unaniem ingestemd.

Frans Aarnoutse (sponsorcommissie) en Wim Brand (kantinecommissie) namen afscheid als bestuurslid; in de nieuwe organisatiestructuur komen hun functies te vervallen. Beiden hebben zich vele jaren ingezet voor de club, waarvoor hulde en dank! Frans blijft nog wel lid van de sponsorcommissie en Wim van de kantinecommissie.

De bestuursfunctie Facilitaire zaken (onder andere huisvesting, onderhoud en horeca) is nog vacant. Ken je iemand die hiervoor interesse heeft, of ben je zelf geïnteresseerd? Laat dit dan weten door een mail te sturen naar: secretariaat@oranjewit.nl. Of spreek een van de bestuursleden aan.

Verbouwingsplannen

Er is binnen de club al langere tijd een tekort aan ruimtes voor vergaderingen en andere besprekingen. Daarnaast is er behoefte aan een sponsorhome met een professionelere uitstraling. Daarom zijn er plannen om de bestuurskamer in het huidige sponsorhome te huisvesten en het sponsorhome onder te brengen op de plek van de huidige bestuurskamer. Op die manier kunnen er meer overlegruimtes worden gecreëerd. Bijkomend voordeel is dat de bestuurskamer zichtbaarder is voor de voetbalteams die bij ons op bezoek komen, zodat meteen duidelijk is waar zij zich kunnen melden.

Tijdens de vergadering hadden veel leden vragen en opmerkingen over de verbouwingsplannen. De plannen zijn echter nog niet definitief en het bestuur heeft toegezegd alle opties goed te bestuderen en daarbij rekening te houden met de verschillende wensen die er leven binnen de club. Wel werd alvast toestemming gevraagd voor het verbouwingsbudget – onder voorbehoud van het verkrijgen van subsidie – zodat de verbouwingsplannen geen vertraging oplopen. Een meerderheid van de leden stemde hiermee in.

Lid van het jaar en lid van verdienste

Als lid van het jaar werd Diana Langerak, coördinator mediateam, verkozen; Rob Schenau werd verkozen als lid van verdienste. Beiden zullen tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje worden gezet.

Benieuwd naar wat er nog meer is besproken? Vraag dan de notulen op door een mail te sturen naar: secretariaat@oranjewit.nl.

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks