Tijdens de recente algemene ledenvergadering is Diana Langerak met trots benoemd tot Lid van het Jaar. Diana is als spil van het mediateam al geruime tijd een onmisbare kracht binnen de club. Haar toewijding en inzet hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en professionalisering van onze communicatie.

Onder Diana’s leiding zijn onze communicatie-uitingen naar een hoger niveau getild. Samen met een groep enthousiaste vrijwilligers heeft ze onvermoeibaar gewerkt aan het verzamelen en schrijven van content, wat onder andere heeft geresulteerd in een prachtig presentatiemagazine waar we allemaal trots op mogen zijn. Bovendien heeft ze het afgelopen jaar, in nauwe samenwerking met anderen, met veel passie gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe clubwebsite. Het eindresultaat is een modern platform dat perfect weergeeft waar onze club voor staat.

Diana is meer dan alleen een drijvende kracht achter onze communicatie. Haar expertise als communicatieadviseur zet ze ook in om onze businessclub verder te ontwikkelen. Dit doet ze met dezelfde passie en toewijding.

Namens de hele club willen we Diana bedanken voor haar tomeloze inzet. Haar werk, enthousiasme en betrokkenheid maken haar een ware topvrijwilliger. Gefeliciteerd Diana, met deze welverdiende titel!

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks