In memoriam - Piet Slijkhuis

Afgelopen zaterdag, 12 oktober, bereikte ons het verdrietige nieuws dat Piet Slijkhuis op 91-jarige leeftijd is overleden. Piet was 47 jaar lid van onze vereniging. In 1990 begon hij met het vervullen van bestuursfuncties binnen Oranje Wit, waarbij hij vooral verantwoordelijk was voor commerciële zaken. Met zijn wervingskwaliteiten heeft hij in die tijd veel voor de club betekend.

Daarnaast vertegenwoordigde Piet, samen met Leen van Driel, het eerste elftal bij uitwedstrijden. Hij was een bekende in de voetbalwereld, nadat hij eerder als bestuurslid voetbalzaken bij vv Spijkenisse kampioen van Nederland was geworden in het amateurvoetbal. Binnen Oranje Wit leverde hem dat de bijnaam ‘Piet Spijkenisse’ op.

Later is Piet ook voorzitter geweest van onze biljartafdeling. Terecht werd hij in 2009 benoemd tot Lid van Verdienste binnen onze vereniging.

De laatste jaren kwam Piet vanwege zijn gezondheid niet meer op de vereniging. Namens de vereniging wensen wij zijn vrouw Jannie, de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen van Piet veel sterkte in deze moeilijke periode.

Bestuur sv Oranje Wit

Correspondentieadres:
Octant 240A
3328 SM Dordrecht

Piet Slijkhuis - bestuur 2000

Piet Slijkhuis, links onderaan, met een deel van het bestuur van sv Oranje Wit in het jaar 2000.

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks