Zaterdag 28 september jl. was het zover: ons eerste elftal speelde de eerste thuiswedstrijd van het jubileumseizoen 2024-2025! Een jubileumjaar waarin we niet alleen naar het heden kijken, maar ook naar het verleden. Daarom nodigt de Jubileumcommissie Oranje Wit 100 jaar tijdens elke thuiswedstrijd leden en/of oud-leden uit.

• Beschermheer: Eli van Maren
  • Voorzitters: Leen Bozuwa, Dick Haartsen, Leen van Driel en Jan-Willem Bozuwa
  • Bestuursleden: Wim van de Berg, Anton Kweekel, Johan van Aalst, Cees Verboom, Frans Aarnoutse, Cees Vlot en Rob de Boer
  • Leden die het langst lid zijn van onze vereniging: Joop Holster, Thijs Wolst, Jan Dijkstra, Frans Punt, Ruud Ouwerkerk, Gerrit van Someren, Koos van Etten en Jan van Someren jr.

De Oranje Wit-vips werden ontvangen in de businessruimte/sponsorhome en onder het genot van een kopje koffie en een drankje kwamen al snel veel verhalen en herinneringen ter sprake. Voor aanvang van de wedstrijd sprak voorzitter Jan-Willem Bozuwa de speciale gasten toe, met name om hen te bedanken voor alles wat zij voor de vereniging doen en/of hebben gedaan. Speciale aandacht was er ook voor Joop Holster, die met zijn lidmaatschap van 77 jaar het langst lid is van sv Oranje Wit.

Jubileumseizoen-thuiswedstrijd_28-09-2024

Uiteraard was het daarna tijd om ons eerste elftal te supporteren bij de wedstrijd tegen De Jodan Boys uit Gouda, die – vooral in de eerste helft – duidelijk beter voetbalden. Toch scoorde Oranje Wit als eerste; een voorsprong die slechts twee minuten zou duren. En zo was de stand in de rust 1-1. Dat zou ook de eindstand worden, ondanks dat ons vlaggenschip in de tweede helft beter speelde en de nodige kansen creëerde.

Tijdens de rust was er volop gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje verder te kletsen en na afloop van de wedstrijd gingen sommigen ook nog naar de kantine voor de derde helft. Anderen gingen weer met een blij gevoel naar huis. Kortom, een geslaagde middag die zeer op prijs werd gesteld door de genodigden.

Volgende week zaterdag is onze volgende thuiswedstrijd, ook hiervoor krijgen diverse personen namens de jubileumcommissie een uitnodiging via de mail.