pubquiz fotocollage

Vrijdag 13 september was het dan eindelijk zover: de sv Oranje Wit pubquiz die in het teken stond van het 100-jarige jubileum. Na een lange voorbereiding met een enthousiast team van vrijwilligers startte de pubquiz om 19.30 uur. De opkomst was geweldig en de kantine afgeladen! Maar liefst 23 teams (bijna 100 man/vrouw) streden om de winst en prachtige prijzen. De pubquiz bestond uit 6 rondes met 10 vragen over algemene kennis, volksliederen, bekende sporters, wie/wat ben ik en sportlogo’s. Tot slot was er nog een Oranje Wit superronde over de geschiedenis van Oranje Wit.

Zoals bij elke wedstrijd kon er maar één de winnaar zijn. Helaas was dat nogal een ingewikkelde opgave, want maar liefst 5 teams eindigden met een gelijk aantal van 43 punten. Met een benaderingsvraag won het winnende team “The Jolie Rogers” met 1 punt verschil. Voor het verliezende team van de avond, team “Klein units”, was er ook nog een leuke prijs. Zij wonnen het collectors item: de enige echte unieke 100-jarig jubileummok van Oranje Wit.

Uiteindelijk was er nog 1 prijs te verdelen en wel die van de superronde. Het zal niemand verbazen dat de oudgedienden van Oranje Wit, team Poots 2, er met kop en schouders bovenuit staken. Met maar liefst 10 van de 15 vragen goed, gingen zij er met de hoofdprijs vandoor: vrijkaarten voor Wantij live 2025.

Het pubquiz-team kijkt terug op een succesvolle avond vol enthousiasme en gezelligheid en kijkt er al naar uit om de volgende editie te organiseren. Houd hiervoor de socials en website in de gaten! Hopelijk zien wij jullie dan weer. We bedanken alle sponsoren – BOD events, het Vrije Tijds Centrum en Stockpoint Cosmetics – voor hun mooie prijzen. En, last but not least, dank aan het geweldige team achter de bar, in de keuken, de bediening, observatoren en puntentelling!

Noteer ook alvast in de agenda voor volgend jaar het 100-jarig jubileumweekend op 1, 2 en 3 mei. Dit wordt geweldig en mag je niet missen!

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks