Voetbalacademy Eleven

De voetbalafdeling van sv Oranje Wit is een samenwerking aangegaan met Eleven Voetbal Academy. Vanaf het seizoen 2024/2025 neemt Eleven de derde training voor onze divisie-elftallen voor hun rekening, onder begeleiding van toptrainers. Daarnaast biedt deze samenwerking al onze jeugdleden de kans om – tegen een gereduceerd tarief – deel te nemen aan de voetbal academie waar iedereen op het eigen niveau extra kan trainen.

Eleven is een organisatie die, net als wij, gelooft in het belang van jeugdontwikkeling en het plezier in voetbal. De aanpak sluit naadloos aan bij onze visie: het beste uit onze jeugdspelers halen, zowel op recreatief als prestatief niveau. “We vinden het als club erg belangrijk dat we iedere jeugdspeler van Oranje Wit de mogelijkheid bieden om extra te trainen op ons eigen complex”, licht Theo Ducaneaux, Hoofd Jeugdopleiding van sv Oranje Wit, verder toe. “Door de samenwerking met Eleven is dit mogelijk. Daarnaast geven we met deze partner een kwaliteitsimpuls aan onze jeugd-selectieteams.”

Tijden en aanmelden
De voetbal academie vindt plaats elke zondag vanaf 12.00 op het hoofdveld van Oranje wit, dit kan in de toekomst door uitbreiding van groepen eerder aanvangen. Aanmelden kan via elevenvoetbalacademy.nl of via 0616817740. De teams die in aanmerking komen voor de extra trainingen door Eleven, zijn hierover geïnformeerd via hun trainer.

Over Eleven Voetbal Academy
Eleven Voetbal Academy is een specialist in het verbeteren van voetbalvaardigheden van jonge spelers. Ze hebben ervaren trainers in huis die ervoor zorgen dat elke speler het beste uit zichzelf kan halen. De trainingen van Eleven zijn gevarieerd en uitdagend, met veel aandacht voor techniek, coördinatie, en balbeheersing. Het mooie van hun aanpak is dat spelers worden ingedeeld op niveau, zodat iedereen op zijn eigen tempo kan groeien en plezier kan hebben in het spel. Bij Eleven staat de ontwikkeling van de speler centraal. Ze geloven dat als je beter wordt met de bal, je ook zelfverzekerder en proactiever wordt op het veld. Dat sluit naadloos aan bij de visie van Oranje Wit. We kijken ernaar uit om samen met Eleven Voetbal Academy mooie stappen te maken.

Meer informatie
Samen gaan we voor nog meer voetbalplezier en ontwikkeling. Heb je vragen over deze samenwerking, dan kun je terecht bij onze Hoofd Jeugdopleiding Theo Ducaneaux via theoducx@gmail.com.

Voor meer informatie over de organisatie Eleven Voetbal Academy kun je terecht op elevenvoetbalacademy.nl.

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks