Oranje Wit sponsors To Be Found

Tijdens de Matthijs Mensendag op zaterdag 22 juni jl. tekende TO BE FOUND voor drie jaar bij als hoofdsponsor van onze jeugdopleiding. Volgens Wilfred Stomp (41), eigenaar van het online marketingbedrijf, was dat “een logische beslissing”.

“Oranje Wit is natuurlijk de mooiste voetbalvereniging van Dordrecht”, begint Wilfred. Als (voormalig) korfballer – Wilfred ging pas voetballen op zijn 27e – is hij aardig ingeburgerd bij Oranje Wit. “Zelf voetbal ik in het zevende, mijn beide zoons, van 12 en 9 jaar, voetballen hier en daarnaast ben ik coördinator van de jeugd.

Je zou denken dat hij om die reden de jeugdopleiding ook sponsort. Maar daarvoor heeft Wilfred een andere motivatie: “Wij zijn als TO BE FOUND een ambassadeur van groei. Als je in de jeugdopleiding zit, dan maak je ook een groei door, dat is een mooi verlengde van wat wij doen. TO BE FOUND heeft dan ook voor drie jaar bijgetekend als hoofdsponsor van de jeugdopleiding. “Het is ook gewoon leuk; die jassen van de trainers en leiders met ons logo erop zie je overal, het is heel herkenbaar. Maar we doen het meer omdat we Oranje Wit een warm hart toedragen”, gaat Wilfred verder. “En het is de mooiste club in de regio! Er staat een mooie jeugdopleiding die we graag verder helpen ontwikkelen.”

Wilfred vindt het niet alleen mooi om sponsor te zijn: “Ik vind het ook tof om mee te bouwen aan een echt waardevolle club. Van het team van zijn oudste zoon is hij enkele jaren trainer geweest, hij zag toen veel verbeterpunten en bood zijn hulp aan. Met als gevolg dat hij sinds vorig jaar coördinator is van de jeugd. Alle aanmeldingen komen bij hem binnen en hij heeft veel contact met de ouders, maar de bedoeling is om het zo te gaan organiseren dat hijzelf overbodig is. Daarom heeft elke leeftijdsgroep sinds korteen eigen coördinator.

Wilfred wil ook graag zijn steentje bijdragen om de businessclub naar het volgende niveau te brengen. “Maar”, zegt hij, “ik stop pas met het coördineren van de jeugd als ik weet dat er een goede structuur staat en het goed is overgedragen. Want de jeugd heeft de toekomst; dat zijn de meiden en jongens die onze club de komende jaren gaan dragen.”

Over TO BE FOUND
TO BE FOUND helpt bedrijven groeien met de inzet van slimme online marketing. Bedrijven een stap verder brengen door zelf net een stapje extra te zetten; dat is onze kracht. We worden gedreven door meetbare resultaten en zien elke opdracht als een nieuwe kans om het weer een beetje beter te doen en het beste uit onszelf én uit onze klant te halen. Noem het bevlogenheid, passie of enthousiasme… Wij zijn gewoon vakidioten. Meer informatie: www.tobefound.nl.

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks