Fietscampagne afbeelding

Het nieuwe sportseizoen is weer begonnen! We zijn ontzettend blij om iedereen weer terug te zien op het veld en de baan. Dit seizoen willen we als vereniging een actieve reis naar Oranje Wit stimuleren, daarom is september de ‘Fiets je fit naar Oranje Wit’-maand. Doe je mee? Laat de auto staan en fiets naar de club!

In september zijn er allerlei acties die uitnodigen om de fiets te pakken. Deze fietsmaand organiseren we samen met het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Dordt Sport en de SportVerkeerScan. Zij hebben het afgelopen jaar een onderzoek uitgevoerd naar het reisgedrag en de reismotivatie van onze leden. Uit dit onderzoek blijkt dat we al veel fietsen, maar ook dat er nog fietspotentie is. Fietsen naar Oranje Wit is vaak lekker snel (je hoeft niet te zoeken naar een parkeerplek), heel gezond én duurzaam (goed bezig!). En samen fietsen is ook erg gezellig.

Fietsvoorzieningen
Omdat we het belangrijk vinden dat onze leden kunnen fietsen, hebben we onze fietsvoorzieningen verbeterd. De stalling is opgeruimd, de rekken zijn aan elkaar verbonden, er zijn vakken aangebracht en er zijn bomen van “Het Bewegend Bos” geplaatst. Zo is het makkelijker en prettiger om je fiets te stallen, en weer terug te vinden. Daarnaast organiseren we in september drie fietsacties.

Fietsacties

  • Traktatie fietsers 4 september
    We zijn supertrots op onze fietsende leden, daarom trakteren we op iets lekkers op 4 september tussen 16.30 en 18.30 uur. Dus kom lekker op de fiets als je deze avond traint!
  • Bike Biljet
    Leden tot 18 jaar kunnen meedoen aan een fiets-challenge! Van 2 tot 14 september kun je sparen voor een vol Bike Biljet. Het Bike Biljet ontvang je van je trainer. Elke keer dat je fietst naar de vereniging krijg je een Bike sticker, bij vier Bikes is je biljet vol.
    Een vol biljet kun je inleveren bij de kantine voor een gratis raket-ijsje. Onder alle ingeleverde Bike Biljetten worden twee sporttassen van Sportcentrum Dordrecht verloot tijdens de fietscampagnedag op 14 september. Vergeet dus niet om je naam en telefoonnummer in te vullen.

Fietscampagne_Bike Biljet

  • Fietscampagnedag 14 september
    Op zaterdag 14 september organiseren we van 9.00 tot 13.00 uur een fietscampagnedag op de vereniging. De wethouder van Sport komt langs om het aantal fietskilometers uit te reiken, je kunt een gratis fiets-check uit laten voeren en je kunt een testritje maken op een e-bike. Superleuk als we je op 14 september op de fiets zien!

Heb je suggesties, ideeën, of wil je iets kwijt? Dit is altijd welkom. Je kunt een mail sturen naar charlotte.van.veen@turn.nl.

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks