Het bestuur van sv Oranje Wit heeft besloten – met instemming van de Algemene Ledenvergadering op 18 juni jl. – om te professionaliseren en voor de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met NIKKI, een incassobureau dat veel ervaring heeft met de contributie-inning voor sportverenigingen. Dit betekent dat NIKKI vanaf seizoen 2024-2025 ook de contributie van onze leden gaat innen en via het NIKKI-systeem gaat verwerken.

Twee opties
Via NIKKI ontvang je een e-mail over de contributie-inning met daarin twee opties:

  1. Een IDEAL-betaallink voor betaling in één keer, je betaalt dan geen servicekosten.
  2. Een IDEAL-betaallink voor betaling in maandelijkse termijnen. Bij de betaling van de contributie in maandelijkse termijnen worden servicekosten in rekening gebracht. De servicekosten bedragen 10 procent van de contributie met een maximum van 19 euro per seizoen. Deze kosten worden opgeteld bij de maandelijkse termijnen.

Als je kiest voor betaling in termijnen, dan betaal je via de IDEAL-betaallink in de e-mail alleen de eerste termijn van de contributie voor seizoen 2024-2025. Daarna ontvang je iedere maand een nieuwe e-mail met een IDEAL-betaallink om de volgende termijn te betalen.

Geen e-mail ontvangen?
Heb je geen bericht ontvangen van NIKKI? Stuur dan een e-mail naar contributie@nikki.nl. Vermeld in deze e-mail de juiste persoonsgegevens (naam lid, postadres, e-mailadres en telefoonnummer) en zet er altijd duidelijk bij dat het om het lidmaatschap van sv Oranje Wit gaat, omdat NIKKI van meerdere sportverenigingen de inning van contributiegelden verzorgt.

Vergoedingen via derden
Wanneer je gebruikmaakt van een (gemeentelijke) vergoeding om de contributie te voldoen, moet je deze zelf aanvragen. Neem tijdig contact op met je mediator of desbetreffende contactpersoon om dit in werking te stellen. Als je gebruik maakt van een vergoeding, dien je tevens NIKKI hiervan op de hoogte te stellen. NIKKI zal eventueel contact met je opnemen als er nog een resterend bedrag open blijft staan nadat de vergoeding is ontvangen. Dit resterende bedrag dien je zelf aan NIKKI te voldoen.

Let op!
Wij hebben als bestuur met NIKKI de volgende vaste afspraken gemaakt:

  1. Indien wenselijk kun je, op verzoek, rechtstreeks betalen op het bankrekeningnummer van NIKKI, informeer hiernaar per e-mail via: contributie@nikki.nl.
  2. De gehele communicatie betreffende de inning van onze contributiegelden ligt in handen van NIKKI; vragen en verzoeken omtrent de contributiebetaling kun je per e-mail aan hen voorleggen.
  3. Sv Oranje Wit kan gedurende het seizoen geen contante betalingen aannemen, wij zullen daarom altijd doorverwijzen naar NIKKI.
  4. NIKKI heeft toestemming van de vereniging om bij uitblijven van betalingen een incassobureau in te schakelen. Natuurlijk gaan wij, als bestuur en NIKKI als onze partner, ervan uit dat dit niet nodig zal zijn.

NIKKI gaat samen met ons en jou voor het kampioenschap, dus laten we dan ook één van de belangrijkste pijlers van onze club met elkaar bewaken. De contributie is een belangrijk onderdeel voor het bestaan van de club.

Bedankt voor je medewerking en heel veel succes tijdens het seizoen 2024-2025!

Gerelateerde berichten

Meld je aan en blijf op de hoogte van Oranje Wit!
Contact
sv Oranje Wit
Bezoekadres
Sportpark Stadspolders
Nieuwe Noordpolderweg 1
3312 AD Dordrecht

Postadres
Postbus 737
3300 AS Dordrecht
Handige links
SponsorKliks