Van de sponsortafel...

31 december 2017 - 16:17

Als eerste wens ik u namens het businessclub bestuur en de sponsorcommissie, alle sponsoren en alle leden van de sv Oranje Wit een gezond, sportief en zakelijk geweldig 2018!

We hebben in 2017 bijna alle bestaande sponsoren weten te behouden en daarnaast hebben we veel nieuwe sponsoren mogen verwelkomen.

De sponsoren die afscheid van ons genomen hebben danken wij, namens alle Oranje Witters, voor hun bijdrage en wensen wij succes en tot ziens!

Een grote stap hebben we dit jaar gemaakt met de businessclub. We hebben een hele leuke agenda voor dit seizoen en al 3 succesvolle events achter de rug. Op 17 januari staat het vierde event gepland (zie agenda businessclub).

Daarnaast is er hard gewerkt door de sponsorcommissie. Er zijn veel bestaande contracten verlengd. Soms uitgebreid met extra sponsor uitingen.

Als derde in deze vermeldingen kan ik met trots melden dat we weer een prachtig Oranje Wit magazine hebben uitgebreacht o.l.v. Diana Langerak met haar redactieteam, 078Media en Virtual Printer.

We vergeten zeker niet dat met name John Leijdsman en Marco Retel hier de eerste belangrijke stappen in hebben gezet de afgelopen jaren. Dank mannen, namens alle Oranje Witters!

Ook erg leuk nieuws komt vanuit het damesvoetbal. Door initiatief van Ben de Jager, de leiding het damesvoetbal en geld vanuit de businessclub, worden er nu in Italië Oranje Wit damesshirts ontworpen. Daarnaast gaat onze sponsor de Jager Slagerij en Horeca benodigdheden dames 1 helemaal in het nieuw steken!

Er zijn 73 shirts besteld en we hopen deze na de winterstop aan de dames uit te kunnen rijken.

 

Hierbij de update vanuit de Sponsorcommissie/Businessclub met de laatste nieuwe contracten met wederom bekende en nieuwe sponsoren:

Ten Raede Groep is al jaren sponsor met diverse items maar nu voor 3 jaar gebundeld in een Zilver sponsor contract.


Vrooam Powersports Lubricants International was al kledingsponsor bij de sv Oranje Wit maar nu ook voor 3 jaar Zilver sponsor.


Roon Bouw is voor 3 jaar Zilversponsor geworden. Lucien, veel succes met je nieuwe bedrijf!


Reclamebord sponsor bij Oranje Wit voor 3 jaar en heeft tijdens het laatste businessclub event ook de hapjes gesponsord.


AM projectontwikkeling is een nieuwe sponsor en begint met narrow casting en is in onderhandeling met de sponsor commissie voor meer uitingen.