Trainers jeugdopleiding seizoen 18-19 bekend

29 maart 2018 - 15:11

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest om de jeugdopleiding voor het aankomende seizoen in te richten. Op dit moment hebben we de selectieteams 013 tot en met 019 voorzien van trainers. We zijn er trots op de we binnen de jeugdopleiding een diversiteit aan trainers kunnen bieden met ieder zijn eigen specifieke kwaliteiten. Vanuit dit perspectief zijn we ervan van overtuigd dat jeugdspelers tijdens de opleiding van iedere trainer iets mee kunnen krijgen en zich op deze manier optimaal als voetballer kunnen ontwikkelen.

Ook zetten we ons in om  de kennis en kwaliteit van de selectietrainers te gaan gebruiken om de breedteteams te ondersteunen. Dit kan door het delen van trainingen en oefenstof, maar het organiseren van een cursusavond waar trainers worden bijgeschoold behoort ook tot de mogelijkheden.


De trainers voorgesteld:

 

Remco van Gool is aankomend seizoen de trainer van 019-1. Hij was vorig seizoen  assistent-trainer van 019-1 en is dit seizoen trainer van de 017-1 waar hij het verschrikkelijk goed doet. Remco is in het bezit van zijn trainersdiploma TC2 en werkt als docent lichamelijke opvoeding op het Insula college.

René Kardienaal is aankomend seizoen trainer van de 019-2. Hij is dit seizoen een nieuwkomer bij SV Oranje Wit en traint de 017-2. De samenwerking met Remco van Gool loopt dit seizoen erg goed en we zijn blij dat we dit aankomend seizoen kunnen continueren. René is in het bezit van zijn trainersdiploma TC3.

Lars Willems is aankomend seizoen de trainer van 017-1. De vorige seizoenen was hij trainer van de 015-1 en hij heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Lars is in het bezit van het trainersdiploma TC2 en is momenteel bezig met de ALO opleiding om docent lichamelijke opvoeding te worden. Een waardevolle aanvulling is dat Harald van Vugt dit seizoen zijn TC 3 wilt halen en dan assistent-trainer bij Lars zal worden. Deze trainersopleiding wordt aangeboden binnen de  samenwerking die we hebben met Feyenoord .

Loick Smakman is aankomend seizoen de trainer van de 017-2. Loick heeft vorig jaar stage gelopen bij Willem 2 en heeft hier erg veel geleerd. Hij is in het bezit van zijn trainersdiploma TC2  en komt dit jaar terug als trainer bij SV Oranje Wit.

Rene Verboom en Winfred Roggeveen zijn aankomend seizoen trainersduo bij de 015-1. De afgelopen jaren  zijn ze actief geweest als trainer bij de 012 en daarvoor in verschillende rollen bij diverse elftallen. We zijn zeer verheugd dat deze echte Oranjewitters zich wederom willen inzetten voor de club en de spelers de vruchten kunnen plukken van de voetbalervaring van dit duo.

Fabian Attasio is aankomend seizoen de trainer van de 014-1. Dit seizoen is hij ook trainer van de 014-1 en dit bevalt erg goed. Fabian heeft vorig jaar stage gelopen bij Willem 2 en is in het bezit van zijn trainersdiploma TC2. Fabian zal samen met Lars ook een rol gaan spelen in de onderbouw om de kwaliteit van de trainingen aan onze jongste jeugd te verbeteren.

Thomas Hoogvliet is aankomend seizoen trainer van de 013-1. Dit seizoen heeft Thomas een belangrijke rol gespeeld in het verbeteren van de kwaliteit van de jeugdopleiding en is hij actief geweest als trainer van Sparta 012. Thomas is in het bezit van zijn trainersdiploma TC2. De aanvoerder van het 1ste elftal  Arto Dielhof zal ook dit jaar weer als assistent trainer werkzaam zijn.