Belangrijke info avondvierdaagse

Informatie avond4daagse
 

Voor iedereen die meeloopt met de avond4daagse bij Oranje Wit.

Goed nieuws. We hebben startnummer 35. Dus dat is redelijk vooraan!

Iedereen graag van dinsdag 6 juni tm vrijdag 9 juni om 18.15 uur aanwezig zijn op het veld bij Sportcomplex Reeweg, Halmaheiraplein 37 in Dordrecht. Dit is te bereiken via de Noordendijk (met de fiets) of via het Halmaheiraplein. Wees op tijd, want iedereen moet zich van tevoren aanmelden bij de leiding!  Kijk de eerste avond op het veld naar de Oranje Wit vlag. Dit wordt ‘onze plek’ die week. Aanmelden gebeurt op het veld en niet als we al aan het lopen zijn; dit is niet te doen in alle drukte. Afmelden gebeurt ook op het veld. Als iedereen is afgemeld mag je naar huis. We wachten even op elkaar, dat is wel zo netjes.

 

Om de Avond4daagse een echt feestje te maken, hebben we uiteraard wel een aantal regels waar je je aan moet houden. 

  • Je draagt elke avond zichtbaar je Oranje Wit-tenue
  • Je draagt goed zittende schoenen die lekker lopen
  • Je houdt met je kleding rekening met het weer, een regenjas of -cape bij regen, extra drinken bij erg warm weer.
  • Je belooft mee te zingen met alle liedjes of zet ze zelf in… J
  • Je plast van tevoren, want onderweg kan dit namelijk niet (we willen geen kinderen kwijtraken natuurlijk)
  • Ouders mogen niet meelopen. Oranje Wit zorgt voor de leiding, die goed geïnstrueerd wordt. Als ouders meelopen, is onze ervaring, weten kinderen niet naar wie ze moeten luisteren. Daarbij, de Avond4daagse is een event voor de kinderen, waarbij de ouders trots komen kijken.
  • Oranje Wit zorgt iedere avond voor wat lekkers, bijv. chips of een ijsje. Wat drinken meenemen is altijd goed. Liever geen (of niet te veel) snoep of koekjes. Het is een sportieve happening. Het duurt een klein uurtje, dus hele rantsoenen mee hoeft natuurlijk niet.
  • We kunnen nooit helemaal inschatten hoe laat we weer terug zijn. Dit hangt ervan af hoe snel de groepen voor ons lopen. Voor kinderen die opgehaald worden, is het handig dat de ouders tijdig op het veld staan. De start is om 18.30 uur
  • De laatste avond krijgen de kinderen een mooie Oranje Wit handdoek zodat de cadeau- en/of snoepkettingen omgehangen kunnen worden zonder dat dit vervelend voelt. O ja en de handdoek kan natuurlijk ook gebruikt worden om je mee af te drogen. 

Belangrijk: we houden het weer en de sites goed in de gaten. Jullie ontvangen een mail mocht er zich iets voordoen mbt het weer.

 

2591-Banner-336x280

@svOranjewit