sv Oranje Wit ontvangt certificaat Regionale Jeugdopleiding

19 december 2017 - 09:57

Vlak voor de winterstop was het dan zover. Na maanden van hard werken, verzamelen en aanleveren van beleidsdocumenten, een leerzame audit en hele interessante review was het tijd voor een feestje. sv Oranje Wit heeft de status Regionale Jeugdopleiding behaald. En daar zijn we trots op!

Het is zaterdagochtend 2 december. De ING Business Lounge is het decor van een mooie ochtend. In het bijzijn van een aantal bestuursleden, samenwerkingspartners, jeugdtrainers en vrijwilligers die een bijdrage hebben geleverd vindt de officiële uitreiking van het certificaat plaats. De uitreiking start met een korte beschrijving van de afgelopen maanden en een toelichting op de plannen voor de komende periode. Daarna spreekt Remco Heerkens namens samenwerkingspartner Feyenoord zijn bewondering uit over de vereniging. Hij feliciteert de vereniging met het behalen van de status en geeft aan trots te zijn om een samenwerkingsverband te hebben met een vereniging als sv Oranje Wit.

Trots
Een overduidelijk trotse voorzitter, Jan Willem Bozuwa, spreekt lovende woorden over alle vrijwilligers binnen de vereniging die het behalen van de status van Regionale Jeugdopleiding mogelijk hebben gemaakt. Tot slot neemt Paul Koster (KNVB) het woord en overhandigt aan Ron Stieding het certificaat behorende bij de status Regionale Jeugdopleiding.

Tompouce
De ochtend wordt afgesloten met een lunch voor de genodigden. Het kampioenschap van de JO14-1 maakt de dag alleen nog maar meer geslaagd. Om iedereen mee te laten genieten van dit mooie resultaat is bakker Korteweg bereid gevonden om iedereen die op het complex aanwezig is te voorzien van een heerlijk oranje tompouce. De oranje tompoucen mét het RJO-logo er bovenop, vallen in de smaak. Bakker Korteweg: dank hiervoor!

Motivator
Zoals eerder al gezegd gaat hier Oranje Wit niet om het behalen van de status, maar vooral om wat we ermee gaan doen. De erkenning is een motivator voor de toekomst. Dat wat nu op papier staat moet verder uitgerold worden in de praktijk. Ontwikkelen en blijven verbeteren dus!