Businessclub 2017 / 2018

Agenda Businessclub Oranje Wit

De eerste bijeenkomst zal 14 september vanaf 19.30 uur plaatsvinden. Met de Fountainheads hebben we interessante sprekers. Daarnaast zullen er een aantal korte pitches gehouden worden van een aantal projecten die spelen bij Oranje Wit. De businessclub gaat gericht een aantal projecten sponsoren (we hebben hier een leuke methode voor bedacht).

Het tweede event 19 oktober vanaf 07.00 uur, We organiseren bij ons BC lid Boba GGZ een business ontbijt.

Op 6 december het derde event georganiseerd door BC lid Cooks. Dit wordt een commercieel zeer leerzame avond als u nog een aantal potentiele klanten op de radar heeft staan. De avond wordt verder ingevuld door Cave Michel die u helpt bij het kiezen van de juiste wijn voor de feestdagen. Direct bestellen verzekerd u van succes!

17 januari 2018 organiseren we ons vierde event met en bij BC lid 078MGZN onze Oranje Wit Businessclub nieuwjaarsborrel.

In februari zal ons vijfde event weer een ontbijtsessie gecombineerd met een ING business boost zijn. We willen ook u de kans geven om naar voren te stappen voor het organiseren van dit ontbijt.

Medio Maart wordt de zesde bijeenkomst die dan weer in de ING Businesslounge bij Oranje Wit wordt georganiseerd. We zijn al bijna rond met een bekende voetballer uit het Nederlandse betaalde voetbal. De ING Bank is deze bijeenkomst de gastheer.

We sluiten het seizoen af in mei met het zevende event: Dordt in Stoom 2018
Met de hele businessclub (wellicht nu met aanhang) op de boot naar de vlootschouw met gezellig eten en drinken. Aan de juiste boot wordt al gewerkt (voor dit event wordt een aparte bijdrage gevraagd).

Bent u nog geen lid? Aarzel niet en meld u aan via businessclub@oranjewit.nl
Het kost € 450,00 per seizoen en hiervan komt € 300,00 ten goede aan projecten bij onze mooie club sv Oranje Wit.


sv Oranje Wit, een sterk merk met een gouden toekomst!!