• sponsorbanner rechts18.png
 • sponsorbanner rechts5.png
 • sponsorbanner rechts9.png
 • sponsorbanner rechts6.png
 • sponsorbanner rechts19.png
 • sponsorbanner rechts13.png
 • sponsorbanner rechts14.png
 • sponsorbanner rechts15.png
 • sponsorbanner rechts11.png
 • sponsorbanner_rechts_webshop.png
 • sponsorbanner rechts12.png
 • sponsorbanner rechts10.png
 • sponsorbanner rechts7.png
 • sponsorbanner_rechts_boba.jpg
 • banner-workshop.jpg
 • sponsorbanner rechts17.png

Business Club

 

SV Oranje Wit maakt al ruim negentig jaar deel uit van de Dordtse samenleving. De club behoort tot de grootste verenigingen in de wijde omgeving, met voetbal, tennis en biljart heeft onze vereniging voor elk wat wils. De normen en waarden staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor we een sympathieke uitstraling hebben. Honderden vrijwilligers zijn wekelijks in touw om een ieder met plezier te laten sporten, plezier en prestatie zijn bij ons verenigd. Door gedegen beleidsplannen wil de vereniging zich verder ontwikkelen, met name in de kwaliteit van de jeugdopleiding en met als doel om een stabiele eerste klasser te blijven. Deze plannen vereisen voldoende financiële armslag, die niet alleen uit contributie- en kantineopbrengsten kunnen woorden gegenereerd. Als sponsor kunt u ons daarbij helpen, de naam van uw bedrijf verbinden aan onze vereniging, dient twee doelen  naast een sociaal-maatschappelijke activiteit kunt u ook uw bedrijf op een positieve manier profileren. Sport en sponsoring zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij hopen dat u interesse heeft in onze vereniging en besluit om sponsor te worden, het levert uw bedrijf positieve aandacht en business-to-business op. 

Sportvereniging Oranje Wit interessant als zakelijk partner…….

De voetvalvereniging Oranje Wit is opgericht in 1925, een vereniging met een rijke historie en toch volop in ontwikkeling. Waar vroeger de familiegedachte de belangrijkste drijfveer om sport te bedrijven, zijn nu tientallen kaderleden druk doende om dat specifieke clubgevoel te omhullen met een professionele organisatie. Deze zakelijke aanpak zorgt er mede voor dat alle segmenten in de club floreren. Dit komt onder meer naar voren uit het grote ledental van onze vereniging, die niet alleen onderdak biedt aan voetballende leden. Naast het voetballen, kunt u bij s.v. Oranje Wit ook tennissen en biljarten. In totaal telt de vereniging ca. 1527 leden, de voetbaltak telt ca. 1202 leden en de tennistak 325. De club van sportcomplex “Stadspolders” geniet een grote aantrekkingskracht binnen Dordrecht, vooral bij de jongeren. In 1998 kon de jeugdafdeling haar 500e lid begroeten, inmiddels is het 700e jeugdlid ingeschreven.

Samengevat is de sportvereniging Oranje Wit één van de grootste en modernste clubs van Dordrecht en omgeving met een sterk clubgevoel, een ijzersterke organisatie, gezonde prestatiedrang, een prettige warme uitstraling, veel jeugd, een goede jeugdopleiding, historisch besef, een fraaie accommodatie en veel gezelligheid.

Voldoende grond om in zakelijke zin geassocieerd te worden met de s.v. Oranje Wit. De volgende pagina’s geven u een inzicht in de mogelijkheden die wij u kunnen bieden om uw bedrijfsnaam te koppelen aan s.v. Oranje Wit. Van een bord langs het hoofdveld of langs de tennisbanen, online via de site/narrowcasting, een advertentie in ons clubblad De Oranje Witter of een kledingsponsoring van hele teams Oranje Witters tegelijk.

Wij hopen dat u interesse heeft in onze vereniging en besluit om sponsor te worden, het levert uw bedrijf positieve aandacht en business-to-business op.

Het bestuur van de businessclub Oranje Wit bestaat uit onderstaande leden, stuk voor stuk “echte Oranje Witters” daarnaast zijn de meeste leden zelfstandig ondernemer.

Rob de Boer, bestuurslid commerciële zaken sv Oranje Wit
Frank Ponte, afgevaardigde tennis sv Oranje Wit
Arco Noorlander
Raymond Slinger

De businessclub organiseert door het gehele seizoen diverse activiteiten waarbij naast gezelligheid, het netwerken centraal staat, inzichtelijk maken wat de sponsoren voor elkaar zouden kunnen betekenen.

Meer weten over de sponsormogelijkheden, neem contact op met de 1 van de BC leden of via rob@brightappdesign.nl