Selectie Oranje Wit 1 seizoen 2018-2019

02 februari 2018 - 22:01

In navolging op ons eerdere bericht met betrekking tot het aanblijven van onze trainers Pippy Pruijmboom en Frank Wierks als ook onze aanvoerder Arto Dielhof willen wij u middels dit bericht een update geven over de samenstelling van de selectie van ons vlaggenschip voor komend seizoen.

Inmiddels hebben de volgende spelers bekendgemaakt ook komend seizoen graag bij Oranje Wit te voetballen: Angelo Leendertse, Cezary van Es, Christiaan Perrier, Damien Muller, Jesper Harmans, Joris in ’t Veld, Nicky de Jong, Remco van der Burgh en Robert Versteeg.

Tegenover de spelers die blijven staan ook een drietal vertrekkende spelers, te weten Danny van Valen, Eelco de Lange en Ronald Vrolijk.

Van de overige selectiespelers hopen we in de komende weken duidelijkheid te krijgen.

Op korte termijn hoopt de Technische Commissie meer nieuws te hebben omtrent de selectie voor het seizoen 2018-2019.

 

Vertrek Trainers Oranje Wit 2 & 3:

Met teleurstelling willen wij u informeren dat zowel de trainer van het 2e elftal (Vincent van Noord) als ook de trainer van het 3e elftal (Mohammed el Madr) Oranje Wit gaan verlaten aan het einde van dit seizoen. De Technische Commissie is zeer te spreken over de werkwijze van beide trainers en wij hadden dan ook graag de samenwerking gecontinueerd. Naast Vincent neemt ook zijn assistent- trainer Renzo Bos afscheid.

Wij danken Vincent, Renzo en Mohammed enorm voor hun inzet en hopen van harte op een sportief succesvolle tweede seizoenshelft.

De Technische Commissie gaat zo spoedig mogelijk vacatures voor trainer 2e elftal en trainer 3e elftal uitzetten als ook kijken zij intern of er geschikte trainers voor de vacante posities zijn.

Met sportieve groet,

Technische Commissie Sv Oranje Wit