SantaRun 2017

Datum: 
22 december 2017 - 09:30

Op vrijdag 22 december 2017 organiseert de Rotary Club Dordrecht voor het zesde achtereenvolgende jaar in Dordrecht de SantaRun, een “funloop” van ca. 3 km dwars  door de prachtige historische binnenstad van Dordrecht.  Na de geslaagde lustrumeditie vorig jaar, ook dit jaar weer aan het begin van de avond. Gegarandeerd een onvergetelijke start van de Kerstvakantie!

Voor € 7,50 schrijf je je in en ontvang je een kerstmanpak en startnummer, plus gratis leuke start- en finish activiteiten. Dit jaar staat de SantaRun in het teken van Spieren voor Spieren en de High Five Foundation. Daarnaast gaat de opbrengst naar ‘Rotary Helpt’ (voor lokale goede doelen). Dit jaar zal het startschot verzorgd worden door de nieuwe burgemeester Wouter Kolff.

Er is ook een winactie voor scholen en sportclubs. De individuele inschrijvingen kunnen gekoppeld worden aan een school of sportclub in Dordrecht naar keuze. Daarmee maakt de school of sportclub kans op een cheque ter waarde van € 250!  De school en sportclub met de meeste “vinkjes” winnen ieder een cheque. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je minimaal vijfentwintig “vinkjes” achter jouw school/sportclub hebben staan.

Afgelopen jaren hebben er veel Oranje Witters meegedaan, enerzijds een grote groep op initiatief van Edward Hoogendoorn en veel OW’ers  van verschillende teams. Saillant detail is dat er al 2 jaar de prijs voor de grootste deelname is gewonnen door OW, waarbij de bijdrage van de editie 2015 van € 450 is toegekomen aan het Jeugdkamp en de opbrengst van 2016 is besteed aan de actie van het 5de voor hun Roparun. Inmiddels sprak ik Edward Hoogendoorn weer en zij gaan weer met een mannetje of 30 deelnemen.

Schrijf je in: http://inschrijven.rotarysantarundordrecht.nl/