JO-9 5

  • Team informatie
  • Standen
  • Uitslagen
  • Programma
  • Verslagen

Welkom op de pagina van JO9-5. We zijn met 8 jongens en 1 meisje waarvan welke vorig jaar grotendeels ook met elkaar speelden. Onze spelers zijn; Hashim, Hobi, Kaan, Lionel, Milou, Niki, Pepijn, Senne en Thomas. De trainers van dit team zijn Frank van de Ruit en Hessel Voorbij


Ons wekelijkse verslag;

6 okt. Op het programma staat een thuiswedstrijd tegen ASWH (team 6)

29 sept. Vanochtend een uitwedstrijd tegen Unitas (team 3). Die hadden hun zaakjes niet erg op orde zowel in de organisatie als voetballend. Een grote overwinning werd geboekt. 's Middags mochten we aantreden als team van de week, de jongens hebben genoten van de frietjes en de aandacht!

22 sept. De competitie hebben we vanochtend geopend tegen Streefkerk (team 1). Helaas gingen we niet sterk van start en vlogen de afstandsschoten over onze keeper heen. Met 1-4 gingen we rusten. De tweede helft wonnen we wel met 3-1 maar opgeteld een 4-5 nederlaag. We kijken uit naar de returnwedstrijd!

1 sept. Na een dikke overwinning bij Pelikaan (team 3) voor de beker kwam helaas de tweede bekertegenstander niet opdagen. Hierop volgde een spannende oefenwedstrijd tegen GSC/ODS welke eveneens werd gewonnen. Oftewel een mooie start van het seizoen!

Verslagen

Er zijn nog geen verslagen beschikbaar.