Oranje Wit G1 kampioen

09 april 2018 - 10:27

Afgelopen zaterdag speelde het G1 team tegen VVAC, die op de ranglijst 2e stond. Het G-team heeft de afgelopen periode nieuwe voetballen en tenues gekregen, die door Oranje Wit zijn aangeboden. Met de Santa Run editie 2017 was namelijk een cheque gewonnen door OW van € 390, vanwege het grootste aantal deelnemers als sportvereniging.

Het was te zien dat dit het team vleugels gaf. Na 5 minuten stond de 1-0 op het scorebord. Echter toen verslapte de aandacht en kreeg VVAC meer grip op het spel. Het golfde op- en neer, maar helaas voornamelijk richting OW-doel. Na een aantal goede reddingen moest de keeper toch 2 x capituleren en stond OW achter! Een aantal goede aanwijzingen van coach en trainer, zorgde ervoor dat het team voor rust de gelijkmaker kon scoren.

Een gezonde peptalk in de rust deed wonderen. Vanaf de aftrap was er een bevlogen G-team te zien en vanaf dat moment was het een eenrichtingsverkeer richting het VVAC-doel. De keeper van VVAC redde diverse malen geweldig, maar moest uiteindelijk 7 keer vissen. VVAC werd overlopen en op een geweldige manier is het G-team ongeslagen kampioen geworden met een eindstand van 9-2. Met vuurwerk, bloemen en mooie woorden door Ben Bade, werd het team in het zonnetje gezet.