Oranje Wit Nieuws

De voorzet van… Patrick Stoel

In de serie ‘De voorzet van…’ komt een speler van Oranje Wit 1 of 2 aan het woord over zijn persoonlijke ambitie voor het nieuwe seizoen. In deze editie is het de beurt aan Patrick Stoel.

Oranje Wit is bekend terrein voor Patrick Stoel, een nog jonge speler (19) die staat te popelen om...Lees verder

Start voorbereiding selectie Oranje Wit vervroegd

Eerder meldden we dat de tweede fase van de voorbereiding van ons eerste elftal start op 19 augustus. Deze is vervroegd naar zaterdag 17 augustus.

"We spelen de 24e onze eerste oefenwedstrijd tegen Moerse Boys", aldus hoofdtrainer Faysal. Dan wil ik minimaal vier trainingen in de benen...Lees verder

De voorzet van… Max van Bezooijen

In de serie ‘De voorzet van…’ komt een speler van Oranje Wit 1 of 2 aan het woord over zijn persoonlijke ambitie voor het nieuwe seizoen. In deze editie is het de beurt aan Max van Bezooijen.

Middenvelder Max van Bezooijen speelde het afgelopen seizoen nog in Oranje Wit 2 en maakte zijn...Lees verder

De voorzet van… Manucho Adelino

In de serie ‘De voorzet van…’ komt een speler van Oranje Wit 1 of 2 aan het woord over zijn persoonlijke ambitie voor het nieuwe seizoen. In deze editie is het de beurt aan Manucho Adelino.

Manucho (26) wordt geboren op 28 februari in Luwanda, de hoofdstad van Angola. In 2000 vlucht hij...Lees verder

De voorzet van… Mike Langerak

In de serie ‘De voorzet van…’ komt een speler van Oranje Wit 1 of 2 aan het woord over zijn persoonlijke ambitie voor het nieuwe seizoen. In deze editie is het de beurt aan Mike Langerak. Seizoen ’19-’20 wordt zijn tweede seizoen bij Oranje Wit.

Voordat middenvelder Mike Langerak bij...Lees verder

Stageplaatsen 2019-2020

Ben je student aan het MBO Sport en Bewegen of bij de (H)ALO doe dan de vanuit de opleiding verplichte stage bij je eigen voetbalclub. Je gaat training geven aan jeugdige voetballers, je doet ervaring op en de voetballers zijn blij met een enthousiaste trainer.

Het komende seizoen wordt...Lees verder

Meidenvoetbal Oranje Wit bij RTV Dordrecht

Afgelopen weekeinde kregen wij bezoek van RTV Dordrecht. Ze maakten een leuk item over het meidenvoetbal bij Oranje Wit. Afgelopen maandag werd het item uitgezonden. Je kijkt het HIER terug.

Ken jij meiden die ook willen voetballen? Wijs hen...Lees verder

EFFIES slapen

Oproep aan alle F-pupillen: Wegens groot succes herhaald “Effies Slapen” Een nachtje logeren bij Oranje Wit

Wanneer: vrijdag 30 – zaterdag 31 augustus 2019 Waar: kantine/complex voetbalvereniging Oranje Wit Hoe laat: 17.30 uur – 10.30 uur Kosten: Helemaal gratis!!! Jarenlang een groot...Lees verder

Kort verslag ALV woensdag 26 juni 2019

Na de officiële opening door de voorzitter wordt de ALV geopend door Jasper van Schaik, vertrouwenspersoon van Oranje Wit en predikant bij de Andreaskerk, met een inspirerende overdenking. Bij alle kleedkamers hangt een bordje met de gedragsregels die bij Oranje Wit gelden. In de...Lees verder

Pagina's