Nieuwe site

30 juni 2017 - 10:27


Welkom op de nieuwe Oranje Wit site! Deze is per 5 juli live gegaan. Deze site voldoet aan alle eisen van deze tijd en is op alle apparaten goed leesbaar. Daarom hebben we ook afscheid genomen van de app die jarenlang alle info verstrekte bij mobiel gebruik van de site. Sponsor Bright App Design: bedankt voor deze app van de afgelopen jaren (ze blijven overigens actief voor Oranje Wit d.m.v. het beheer van de webstite)!

Wij hebben ons ingezet om voor alle leden en geïnteresseerden van Oranje Wit een duidelijke en informatieve site te bouwen waar iedereen goed de weg in kan vinden. In de loop van het nieuwe seizoen zullen een aantal pagina's opnieuw bekeken worden of alle informatie nog wel klopt. 

Het wedstrijdprogramma en de uitslagen van de teams zullen met links vanuit de KNVB worden geïmporteerd als vanouds: Dit zal zeker bij het begin van het nieuwe seizoen gerealiseerd zijn. Coaches kunnen vervolgens hun eigen teampagina gaan beheren: Hiervoor zullen ze nog een infomail ontvangen.

Natuurlijk staan wij open voor op- of aanmerkingen: Deze kunt u opsturen naar de webmaster Diane de Boer via het formulier op de site: 

De leden die zullen gaan werken met deze site zullen ontdekken dat het maken van nieuwsberichten, wedstrijdverslagen of het bijhouden van de teamgegevens heel makkelijk is geworden. Hierover worden deze leden apart geïnformeerd.

Wij wensen u veel plezier met deze nieuwe site!