Mooie opbrengst actie namens Robine voor Stichting Make-a-Wish

16 mei 2019 - 17:08

De actie die de ouders van Robine in samenwerking met Oranje Wit hebben opgezet om geld op te halen voor Stichting Make-a-Wish, heeft een heel mooi bedrag opgeleverd! Hiermee is uit het trieste overlijden van Robine ook iets moois voortgekomen. Mede dankzij gullen giften van onder andere KoffieMax, Pelican Rouge, Reppel Koeriers en natuurlijk ook doordat Scootfix een mooie scooter ter beschikking stelde die onder de donateurs verloot mocht worden, hebben we in totaal

€ 4.800* opgehaald. Daar kunnen heel wat wensen van kinderen vervuld worden! Het bedrijf Letter Effect van Oranje-Witter Janos Kovacs maakte een mooie, symbolische cheque die we hebben overhandigd aan twee vrijwilligers van de stichting.

Onder de donateurs is de scooter verloot. Jula, het zusje van Robine, verrichte de loting in het bijzijn van haar ouders en andere naasten. De barvrijwilligers, die een flink bedrag hebben gedoneerd, wonnen de loting. Zij hebben direct unaniem besloten dat de scooter verkocht mocht worden en dat de opbrengst ook ten goede mocht komen van de actie. Een prachtig gebaar! Nog dezelfde middag werd er een enthousiaste koper gevonden.  

Mede namens de ouders van Robine en Stichting Make-a-Wish danken we iedereen die de actie mede mogelijk heeft gemaakt, door eraan mee te worden en/of te doneren.  

Bestuur SV Oranje Wit

*Op de cheque staat een bedrag van € 3.800. Na de overhandiging is het bedrag, mede door de verkoop van de scooter, opgelopen naar € 4.800.