Kick-off Businessclub seizoen 2019-2020

07 oktober 2019 - 14:05

Zaterdagmiddag 28 september jl was de kick off van Business Club voor het seizoen 2019 – 2019. Mede door de aanwezigheid van de Club van 100 was het gezellig druk in de Business Lounge. Bij de inloop werd iedereen voorzien van drankjes en lekkere broodjes. Hiervoor speciale dank aan de dames achter de bar Marijke en Evelien en Wim Brand met zijn kantinebezetting.

In afwezigheid van de voorzitter van de BC was het aan Willy ten Brink voor een welkomstwoord en toelichting op het programma van deze middag.

De aftrap was aan Faysal Kadi Wahabi, hoofdtrainer bij Oranje Wit, die graag tijd vrijmaakte om een aantal vragen te beantwoorden en een toelichting te geven op zijn eerste ervaringen bij Oranje Wit. Hij werd hierbij vergezeld door een aantal van de spelers uit de selectie.

Door Petra Lichtenberg werd er even kort teruggekeken op de activiteiten van het vorige seizoen met o.a. de kick off met gasthost Michael Schwab, de gezamenlijke bijeenkomst met FC Dordrecht (spreker Danny Makkelie), het gecombineerde bedrijfsbezoek aan Dunia Coatings en VHC Kreko, de nieuwjaarsreceptie bij 078Media, het bezoek aan het ABN AMRO World Tennistournament met speciale gast Richard Krajicek en de afsluitende bijeenkomst met sportverslaggever Jan Dirk Schouten en televisiepresentator/sportjournalist Kees Jansma in onze eigen kantine.

Frans Aarnoutse gaf een toelichting op de financiële bijdrage van de BC Oranje Wit aan de vereniging. Dit seizoen is gekozen voor een bijdrage aan het trainingskamp H1 en H2 en de sponsoring van 2 picknicktafels op het terras. Frans maakte tevens van de gelegenheid gebruik om aandacht te vragen voor de bijdrage van de Club van 100 (sponsoring 1 picknicktafel op het terras) en de Grote Clubactie (door Jaap Boot).

Vervolgens was het tijd om de activiteiten van het seizoen 2019 – 2020 te onthullen. Het bestuur van de BC Oranje Wit is er weer in geslaagd om een afwisselend en attractief programma op te stellen:

10-10-2019                Geheel verzorgd bezoek aan de EK Kwalificatiewedstrijd Nederland-Noord Ierland inclusief busvervoer en diner

11-12-2019                Bedrijfsbezoek VHC Kreko in H.I. Ambacht gevolgd door een diner bij Paviljoen Struis inclusief vervoer per bus en watertaxi

17-01-2020                Nieuwjaarsreceptie bij 078 Media met mogelijk als speciale gast John de Wolf

Feb/mrt 2020            Bezoek aan Schmidt Zeevishandel inclusief een hapje en drankje

April 2020                  Footgolf bij Abel in Rhoon gevolgd door bedrijfsbezoek aan Transnordic in Rotterdam inclusief busvervoer

05-06-2020                Varen met diner tijdens de vlootschouw Dordt in Stoom

Tot slot besprak Willy ten Brink nog de mogelijkheid om als supporter mee te gaan met

Het trainingskamp van H1 en H2 in Albufera (Portugal) in januari. Voor meer informatie

of vragen kunt u Willy benaderen. 

 

Hierna was er gelegenheid om te netwerken en de wedstrijd Oranje Wit – GRC 14 live te volgen.

 

Bent u nog geen lid? Aarzel niet en meld u aan via businessclub@oranjewit.nl De kosten bedragen € 450,00 per seizoen en hiervan komt een substantieel deel ten goede aan projecten bij onze mooie club.

 

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur BC Oranje Wit,

Petra Lichtenberg