Inschrijven Jeugdkamp kan nog steeds

08 februari 2019 - 22:27

Er hebben al zich al veel pupillen aangemeld maar er is zeker nog ruimte

We hebben vernomen dat er veel pupillen ook met de avondvierdaagse mee willen lopen en zeker de laatste avond niet willen missen. GEEN PROBLEEM!! Dan kan je gewoon daarna of op zaterdag ochtend komen.

 

Nog nooit mee geweest? kom dan op zaterdag 23 maart of 6 april langs in de kantine. We zitten daar in de ochtend in de kamphoek met een aantal leiders en kunnen vertellen wat we zoal doen en hoe we het organiseren. Alvast wat meer informatie vind je op de kamp pagina.

Ben je al eerder mee geweest kan je je op zaterdag 23 maart of 6 april ook in de kantine inschrijven of net zo makkelijk via dit online formulier.

 

sv Oranje Wit organiseert in 2019 het 48e jeugdkamp. Dit wordt georganiseerd voor de leeftijdscategorieën O10, O11, O12, O13 en O14. Het jeugdkamp is tijdens het pinksterweekend, van vrijdagavond 7 t/m maandagmiddag 10 juni 2019. Tijdens het jeugdkamp zijn de kinderen onder begeleiding van een zeer ervaren begeleiders groep. Er wordt gespeeld, gevoetbald en vooral heel veel plezier gemaakt met elkaar!

Meer informatie vind je op de kamp pagina.