Hersteltrainer & verzorger Oranje Wit 2

Voor ons 2e elftal, spelend in de Reserve Hoofdklasse (hoogste niveau voor 2e elftallen), zijn wij op zoek naar een verzorger.   

De taken en verantwoordelijkheden zijn als volgt: 

  • Verzorging bij wedstrijden van het 2e elftal; 

  • Onderhouden van communicatie met spelers, trainers/coaches, fysiotherapeut, collega verzorgers, bestuurders en andere belanghebbenden. 

Je maakt onderdeel uit van de medische staf van de seniorenselectie. Oranje Wit faciliteert je met materiaal en een professioneel ingerichte ruimte, die je deelt met de andere verzorgers. 

Wij kunnen je een vergoeding bieden en de mogelijkheid tot het volgen van cursussen om je kennis en kunde verder uit te breiden. We bieden je daarnaast een leuk team van enthousiaste begeleiders, talentvolle spelers en een ambitieus niveau waarop ons 2e elftal acteert.   

Als verzorger van het 2e elftal ben je in bezit van een diploma sportverzorging / sportmassage of je bent bezig met het behalen van dit diploma. Je bent enthousiast over de voetbalsport en het begeleiden van amateurvoetballers van verschillende leeftijden.   

Heb jij belangstelling voor deze leuke uitdaging, neem dan zo snel mogelijk contact op met Patrick Mans te bereiken op telefoonnummer 06-55155852 of per e-mail op P.Mans@ipspowerfulpeople.com