Goede doel-actie ‘Houd je hoofd erbij!’ groot succes

25 juni 2019 - 10:24

De afgelopen maanden werd er bij Oranje Wit op diverse manieren aandacht besteed aan het goede doel ‘Houd je hoofd erbij!’. Via deze actie werd geld ingezameld voor de Stichting Stophersentumoren.nl.

De Stichting Stophersentumoren.nl stimuleert het opzetten van acties waarmee geld wordt ingezameld om onderzoek mogelijk te maken naar betere behandelingen voor hersentumorpatiënten. Die acties werden binnen Oranje Wit volop gevoerd, de afgelopen maanden! Met als afsluiting de Matthijs Mensendag waarop gul werd gedoneerd tijdens de collecteronde én enthousiast is geboden tijdens de veiling. Aan de veiling, die werd geleid door veilingmeester Pieter Bok, werd zelfs vanuit het buitenland deelgenomen. Hartverwarmend!

Alle acties, die zowel bij de tennis als de voetbal werden gehouden, hebben bij elkaar maar liefst 2.000 euro opgeleverd. Omdat er nog een aantal bedragen is toegezegd, loopt dit bedrag naar verwachting nog verder op. 

Via deze weg bedanken we iedereen voor de donaties in de afgelopen maanden. Hetzelfde geldt voor alle vrijwilligers die betrokken waren bij activiteiten die we vanuit  het goede doel organiseerden tijdens de Matthijs Mensendag. Te ‘gevaarlijk’ om namen te noemen, want we zullen er zeker een paar vergeten. In ieder geval heel hartelijk dank voor jullie inzet!

Mede namens Jan Ponte en Conny Louwman, Arjen in ’t Veld
Bij vragen, of voor een praatje betreffende dit onderwerp, zijn wij altijd beschikbaar!