Evaluatie selectiebeleidsplan senioren

Datum: 
04 oktober 2017 - 20:00 tot 22:00

In november 2016 is het senioren selectiebeleidsplan vastgesteld tijdens onze Algemene Ledenvergadering. Met dit plan beogen we ons selectiebeleid transparant en duurzaam te maken voor al onze leden. Het beleidsplan is destijds opgesteld door een werkgroep van Oranjewitters die affiniteit hebben met de jeugdafdeling en de selectieteams senioren.

In de praktijk merken we dat het selectiebeleidsplan duidelijkheid biedt over allerlei zaken zoals doelstellingen per selectieteam, speelwijze, selectiebeleid, scouting, kwaliteitseisen, de Technische Commissie en meer. Tegelijkertijd hebben we gemerkt, nu het beleidsplan in de praktijk wordt gebruikt, dat het plan nog niet in alle antwoorden voorziet en daardoor tot discussie leidt. Wat mij betreft een logisch gevolg van de ontwikkeling die nodig is om het selectiebeleidsplan scherper en passender te maken.

Op woensdag 4 oktober a.s. om 20.00 uur komt de werkgroep bijeen voor een evaluatie. De uitkomsten hiervan worden uiteraard weer gecommuniceerd via onze website.

Harald van Vugt 

(voorzitter Voetbalbestuur)