De voorzet van… Mike Langerak

09 augustus 2019 - 20:47

In de serie ‘De voorzet van…’ komt een speler van Oranje Wit 1 of 2 aan het woord over zijn persoonlijke ambitie voor het nieuwe seizoen. In deze editie is het de beurt aan Mike Langerak. Seizoen ’19-’20 wordt zijn tweede seizoen bij Oranje Wit.

Voordat middenvelder Mike Langerak bij Oranje Wit kwam, speelde hij bij Sliedrecht - onder zijn vader Michel Langerak - en ASWH. Mike heeft het enorm naar zijn zin bij Oranje Wit en voelt zich er helemaal thuis. Toen bekend werd dat Faysal Kadi Wahabi de nieuwe trainer werd, stond voor hem de keuze direct vast om te blijven. “Ik ken Faysal als iemand die in staat is om van het eerste een energieke hechte groep te maken, die speelt vanuit een herkenbare en goede organisatie.”

Over de selectie, die er komend seizoen anders gaat uitzien, is Mike realistisch: “We krijgen een  jonge enthousiaste groep. Misschien zullen de resultaten daarom wat wisselvalliger zijn maar dat hoort erbij. We moeten dat ondervangen met verzorgd voetbal.” Hij hoopt in ieder geval de supporters op leuke zaterdagen te kunnen trakteren. Maar Mike wil meer: “Ik heb de ambitie om het ooit tot de 2e- of 3e divisie te schoppen. Ik hoop daarom dat ik me volgend seizoen door ontwikkel zodat ik een nog betere en completere voetballer word.”

Bedankt voor je bijdrage, Mike. Veel succes en voetbalplezier het komende seizoen bij Oranje Wit!